Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Megnéztem ilyen dolgokat az...

Megnéztem ilyen dolgokat az interneten és most nagyon rosszul érzem magam mit tegyek?

Figyelt kérdés

szóval egyik ismerősöm mutatott dolgokat ahol igazi halott emberek vannak rajta balesetekből meg ilyen igazi kivégzős videókat ahol rendesen mutatták mit csinálnak az emberrel..

Igazából sokszor láttam már ilyet de az nem igazi volt mert filmekben meg szeretem a horrort is nagyon

de ezt tudni hogy igazi volt és azok az emberek tényleg olyanok voltak mint én :SSS

ez kb 4 napja történt azóta borzasztóan érzem magam és mindig eszembe jutnak amiket láttam és nagyon rosszul érzem magam :S :((((

nem is tudom megfogalmazni igazából mit érzek :'( de nagyon rossz...

Ez normális hogy így érzek??? Mit tudnék csinálni mindig azok a szegény emberek járnak az eszemben

2016. febr. 24. 20:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Sztem normalis.

De probald elterelni vmivel a gondolataidat arrol es igy lassan elfelejted.Bar igaz egy ido utan úgyis elfelejteden

2016. febr. 24. 20:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Kedves ismerős :) Próbálj meg nem gondolni erre, azoknak az embereknek már nem számít, nem rossz nekik már. Rossz dolog szembesülni ilyen dolgokkal, de sajnos az élet része a halál. Mindenkivel megtörténik előbb utóbb, a lényeg, hogy addg ne foglalkozzunk vele sokat, és minél boldogabban éljünk :)
2016. febr. 24. 20:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Na én meg pont fordítva.

Nemrég a városban utaztam, és láttam, hogy baleset van egy embert elütött egy kamion, mert át akart szaladni a 2x2 sávos körúton. Rendőrség már ott van, fekete zsákkal letakarva a hulla. Én lefotóztam, és ráírtam "Crossy Road Fail"

És tök jó kedvem lett utána. Videón én se bírom, de élőben egy hulla engem nem sokkol annyira mint mást.

2016. febr. 24. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!