Antiszociális vagyok. Mit tegyek ellene?
Már nagyon régen nem volt efy normális barátom.Aki volt,az is mindig átvert,kihasznált,nekem mindig mennem kellett a hülyeségeire,de ha én akartam valahova menni,oda soha nem jött el.Piszkáltak,volt hogy kihívtak a bucsuba aztán otthagytak.Aki volt legjobb barátom,már óvodás kora óta ismertem,egyik napról a másikra gondolt egyet és többet szóba sem állt velem.Akiket tényleg bírtam,azok meg olyan társaságban voltak,akiket ki nem állhatok,mert mindig piszkáltak.Így velük sem tudtam rendesen barátkozni.Egy gyerek van,akit tényleg a barátomnak tartok,de ő meg olyan,hogy még a házból sem akar kimenni,még egy pizzára sem tudtam soha elhívni.A lányok akiknél próbálkoztam szintén mind kihasználtak,átvertek.
Ennek eredményeképpen teljesen antiszociális lettem.Nem tudok társaságban feloldódni,meg sem szólalok.Nem akarok bízni senkiben.Utálom az embereket.Soha egy buliban nem voltam még,de nem is akarok,egyáltalán nincs rá igényem.Társaságban mindig feszült vagyok,képtelen vagyok jólérezni magam.Ha a városban van rendezvény,semmiképpen nem akarok elmenni,inkább olyan helyre mennék,ahol senki sem ismer.Ha valahova mégis mennék (pl.múltkor hadifesztivál egy másik városba),akkor is inkább a szüleimmel megyek,mert ugy nagyobb biztonságban érzem magam.Úgy értem,tudom hogy nem hagynak ott,vagy hogy nem kell semmi hülyeségben részt vennem.Nincsenek barátaim.De ha lenne is,attól fèlnék,hogy menni kéne vele bulizni.De ez így nem jó.Hogy tudnék megváltozni?18/F
Igen, aszociális, az antiszociális a társadalomra veszélyt jelentő személy. Tehát bűnöző/bűnöző hajlamú.
Rohadtul zavar, hogy manapság az emberek 90%-a összekeveri a két szót.
Csak tudnám ki terjeszti el ezeket...
Ban ben helyett "ba be", "ez" meg "az" miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!