Gbikaaa kérdése:
Gyerekem antiszociális, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy 14 éves lányom,minden rendben volt vele eddig,jött velünk minden hova,de az utóbbi időben már nem szívesen,és azt vettem észre hogy kerüli a tömeget,az embereket,és meg is mondta,nem akar senkit a közelében tudni...Normális ez??Mit csináljak?hogy segítsek neki?Nem szeretném ha ez elhatalmasodna rajta....mit tegyek??2016. júl. 6. 19:07
1/6 anonim válasza:
Nagyon fontos, hogy ne akard mindenáron emberek közé vinni, mert akkor csak rosszabb lesz neki és a kapcsolatotok is megromolhat..
Mivel még kamasz, ezért valószínűleg idővel kinövi.
2/6 anonim válasza:
Nem antiszociális, hanem aszociális.
3/6 anonim válasza:
Lehet történt valami mostanában, ami miatt...légy vele türelmes.
Lehet csak a kamaszkor, majd kiderül.
4/6 anonim válasza:
A 2-es válaszolónak igaza van. A lányod pszichopata? Ugye, hogy nem! Akkor csak aszociális vagy szociális fóbiás. Őt így kell elfogadni, baromság ez az átnevelősdi, hogy ,,na, majd szépen beleerőltetem az extrovertált szerepbe az amúgy introvertált gyerekemet."
5/6 anonim válasza:
Bár írtad, hogy ment veletek mindenhova...de az nem lehet, hogy csak kényszerűségből???
6/6 A kérdező kommentje:
Bocsánatot kérek,ő szokta ezt mondani magára,de lehet hogy félreértettem.Régebben 1-2 éve szívesen jött,sőt sokszor ő kérte hogy hagy jöjjön,lehet tényleg érte valami trauma...
2016. júl. 7. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!