Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Tényleg elcseszett a "MAI...

Tényleg elcseszett a "MAI GENERÁCIÓ"?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Érdekelne a ti vèleményetek a mai fiatalságról ès szokásaikról.

Az èn szerény vèleményem szerint a mai fiatalok azaz a "Kortársaim" nagyrésze már a pènzre megy,nincs gátlásuk ès beképzelt kretènek.

2016. júl. 28. 13:15
1 2
 1/18 zsombor1969 válasza:
97%
Nem vagyok troll.... de ezt a kérdést már Arisztotelész is kiírhatta volna. (feljegyezték)
2016. júl. 28. 13:22
 2/18 anonim ***** válasza:
4%
A mai generacio tagjait felhasznalonak hivjak. Ennyi a szerepuk, ezt betoltik.
2016. júl. 28. 13:28
 3/18 anonim ***** válasza:
96%

Elcseszettnek nem mondanám. Nehezebb helyzetben vannak mint mondjuk a 70-es évek fiataljai voltak. Azért tűnhet úgy hogy a pénzre hajtanak mert ma mindenért fizetni kell, például az egyetemi tandíj sem olcsó.

Régen ha annyit tanultam mint ma egy átlag fiatal akkor mindenki hülyének nézett, gondolták minek tanul ez hisz az állam gondoskodik mindenkiről.

2016. júl. 28. 13:28
 4/18 anonim ***** válasza:
96%

Mire gondolsz?

Pénzre megy: nem árt, ha az ember legalább valamennyire ambíciózus, hogy ne csak annyit keressen, amiből éppen nem hal éhen.

Nincs gátlás: mihez képest? A fiatalok mindig is lázadtak, ez a személyiségfejlődés része. Eközben pedig sokan csinálnak kisebb-nagyobb bolondságokat. Akkor van baj, ha másoknak ártanak ezekkel.

Beképzelt kretének: ilyenek mindig is voltak, mindig is lesznek, ez nem generáció-, hanem emberfüggő.

2016. júl. 28. 13:32
 5/18 A kérdező kommentje:
Igen,de a mostani fiúk haj stílusa öltözködése mint egy lány,csontkollekciók felveszik az izom trikót,husis lányok felveszik a cica nadrágot es a szűk ruhát ès ugy neznek ki mint egy kötözött sonka.
2016. júl. 28. 13:34
 6/18 anonim ***** válasza:
95%
5, igen ez nekem is fura. a mi időnkben az "ilyen" srácokat kezelésbe vettük, a husi nőknek pedig eszükbe sem jutott kitenni mindent. más a mai generáció az biztos.
2016. júl. 28. 13:54
 7/18 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy már nincs olyan hogy önvédelem,tehát ha beléd kötnek hagynod kell magad és utána feljelentést tenned,de mivel én nem vagyok jelentgetös gyerek így ha valami a kezembe akad pl szék akkor megcsapom vele ès elesett.. de a mostani fiúg 80%-a 1 atyai pofont se lenne képes kibírni.
2016. júl. 28. 13:58
 8/18 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem a régen divatosnak mondott ruhák sem feltétlenül néztek ki sokkal értelmesebben mint a mostaniak, ugyan így a hajviseletek sem.

Az hogy valaki pénzt akar szerezni így vagy úgy az az ő dolga, illetve szerintem régen se utasította vissza senki ha lehetősége akadt a legális pénz szerzésre, nemhogy a mai ("csúnya,gonosz kapitalista") világban.

2016. júl. 28. 14:06
 9/18 anonim ***** válasza:
98%

Régen majdnem hogy minden más volt.

Elég ha megnézed a törvényeket, szabályokat, technológiát. Gyerekcipőben jártak. Sok mindent lehetett feltalálni, semmi sem volt kiforrva, csak a bor. Sokkal egyszerűbb volt elkerülni a társadalmat, mint most. Ma ott tartunk, hogy minden féle szabályozás kezdi elérni a végső határokat. Minden kiskapu, lehetőség bezárul, és szinte csak egyféleképpen dönthetsz. Hatékonyabb lett minden, csökkent a bűnözés. Nehéz kijátszani a rendszert.

A mai kis páva nokedlik sem mernek homemade gokartokkal gurulgatni az utcában, mert az ciki, és különben is feljelentenék őket, mert mi az hogy az utcán játszanak. Helyette pokémonra vadásznak mobilon.

2016. júl. 28. 14:07
 10/18 A kérdező kommentje:
Én az elöbb mentem boltba kocsival,parkolóban beültem a kocsiba mint aki jol vegezte dolgát és kopog egy strucc fejü hogy álljak odébb a kocsival mert itt egy pokémon nèzek ott értettlenül s elhajtok onnan a vissza pillantóbol nézve a srácot örült neki hogy elkapta a pokémont,régen azért hálla istennek az en korosztályom egy része olyan gyerekkorban nőt fel mint én minden nap kint játszottunk késő estig akár hajnalig is aztán voltak a biciklis esések meg a görkoris esések es baleseti most meg biciklire bukó sisakot vesz fel ès protectort a hülye...
2016. júl. 28. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!