Ti nem tartotok attól, hogy a pokémonozó emberek bemennek a magánterületetekre?
Nézd, ha fülét-farkát behúzva havonta egy bejön - mert teszem azt, nincs kerítés, vagy tárva-nyitva a kapu, különben el nem tudom képzelni, hogy bárki lenne ennyire pofátlan lenne -, elkapja a pokémonját, majd ugyanígy távozik, nekem nincs problémám vele.
Ha szemetelnek, zavarnak, vagy bármi bajt csinálnak, a következőt nyakon csípem, és nagyon megemlegeti.
Külföldön sok a gond az ilyennel, főleg Amerikában, ahol nem szokás funkcionális kerítést építeni... de legtöbb esetben ott is van annyi a játékosokban, hogy becsöngetnek, engedélyt kérnek.
Én inkább attól tartanék, hogy elkezdenek zaklatni.
Csak egy ilyen majom próbálja meg, agyoncsapom vaslapáttal.
A bíróságon meg azt mondom, hogy megtámadott a saját területemen belül, ő meg jöhet a hülye dumájával, hogy pokémonozott...
"...de legtöbb esetben ott is van annyi a játékosokban, hogy becsöngetnek, engedélyt kérnek."
Hát igen, ez az alapvető pokémon-etikett része. :D
"Csengess, mielőtt bemész más területére a pokémondért."
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!