Miért ítélik el az emberek ennyire azt, aki nem magyar? Más is van ilyen helyzetben?
13 éves lány vagyok, ázsiai (mongol) származású, Magyarországon születtem.
Az igazi anyukámat és apukámat nem ismerem, nevelőszülőknél vagyok 10 éve.
Magyar az anyanyelvem, az iskolában is jól teljesítek, mégis úgy viselkednek velem az utcán és az iskolában, mintha valamilyen betegséget hordoznék. Direkt fellöknek a folyosón, hogy aztán röhöghessenek, hogy "mekkorát taknyolt a kínaicigány".
Oviban sem volt más a helyzet, nem akartak soha mögém állni a sorban, ha beálltam valahova, undorodva néztek rám.
Az interneten is ugyanez van, olyan üzeneteim szoktak érkezni, ha esetleg kiállok egy barátnőm mellett, hogy igenis nem "dagadt", hogy te sem vagy egy szépség, húzzak vissza oda ahonnan jöttem..
Utálom a bőrszínemet, de tudom, hogy soha nem lehetek világosabb, vagy sötétebb.
Miért ítélik el ennyire az ázsiaikat? Milyen rossz tapasztalatuk lehetnek az embereknek, hogy ennyire ódzkodnak tőlünk?:(
Remélem, idővel intelligensebb közösségbe kerülsz, mert ilyen viselkedést csak a nem túl magas intelligenciával megáldottak tudnak produkálni.
Mellesleg lövésem sincs, miért kell utálni az ázsiaiakat azon kívül, hogy sok ember számára mindig kell egy aktuális közellenség.
Senki nem utálja az ázsiaiakat. Az ázsiaiak Ázsiába tartoznak, a fehérek Európába, a feketék meg Afrikába.
Ha ez valakinek gyűlölet, az mentálisan beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!