Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért ítélik el az emberek...

Miért ítélik el az emberek ennyire azt, aki nem magyar? Más is van ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

13 éves lány vagyok, ázsiai (mongol) származású, Magyarországon születtem.

Az igazi anyukámat és apukámat nem ismerem, nevelőszülőknél vagyok 10 éve.

Magyar az anyanyelvem, az iskolában is jól teljesítek, mégis úgy viselkednek velem az utcán és az iskolában, mintha valamilyen betegséget hordoznék. Direkt fellöknek a folyosón, hogy aztán röhöghessenek, hogy "mekkorát taknyolt a kínaicigány".

Oviban sem volt más a helyzet, nem akartak soha mögém állni a sorban, ha beálltam valahova, undorodva néztek rám.

Az interneten is ugyanez van, olyan üzeneteim szoktak érkezni, ha esetleg kiállok egy barátnőm mellett, hogy igenis nem "dagadt", hogy te sem vagy egy szépség, húzzak vissza oda ahonnan jöttem..

Utálom a bőrszínemet, de tudom, hogy soha nem lehetek világosabb, vagy sötétebb.

Miért ítélik el ennyire az ázsiaikat? Milyen rossz tapasztalatuk lehetnek az embereknek, hogy ennyire ódzkodnak tőlünk?:(

2016. júl. 17. 19:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
89%
Sajnálom, hogy ez történik veled. Látom magam körül, hogy sokan utálják a másmilyen embereket, a más színűeket, meg a fogyatékosokat is. Sokat nem tudsz tenni, próbáld meg körülvenni magad a kivételekkel. Egyébként én sem vagyok teljesen magyar, de nem látszik rajtam.
2016. júl. 17. 21:05
 12/18 anonim ***** válasza:
95%
Szia!:) Nagyon sajnálom, hogy ilyeneket tapasztalsz nálunk! Nem kell magadra venni, ilyen az alapvető műveletlen magyar mentalitás! Sajnos. Én a helyedben úgy fognám fel, hogy én itt különlegesnek számítok, és ne szégyelld, hanem vállald fel és kovácsolj belőle előnyt!;) Lehet csak irigységből piszkálnak a bunkók.
2016. júl. 18. 00:13
 13/18 anonim ***** válasza:
77%
Hány éves vagy? Vannak hasonló tapasztalataim, de komolyan! Rád írhatok privátban, ha nem vagy több 13-14-nél. Szóval? Addig is elmondom nemzetközi suliba járok (német az alapítója, de minden nemzetiségű gyerekek járnak oda)
2016. júl. 18. 04:55
 14/18 anonim ***** válasza:
71%
Bocs, figyelmetlen voltam, látom már az elején leírtad!
2016. júl. 18. 05:00
 15/18 anonim ***** válasza:
12%
Gusztustalan, ahogy a sok világpolgár rögtön belekezd az öngyűlölködésbe, mihelyst egy idegen rosszul fingja el magát Magyarországon...
2016. júl. 18. 13:40
 16/18 anonim ***** válasza:
58%
Vajk (István) óta divat utálni a rokon népeket.
2016. júl. 29. 18:04
 17/18 Kini :)) ***** válasza:
63%

Remélem, idővel intelligensebb közösségbe kerülsz, mert ilyen viselkedést csak a nem túl magas intelligenciával megáldottak tudnak produkálni.

Mellesleg lövésem sincs, miért kell utálni az ázsiaiakat azon kívül, hogy sok ember számára mindig kell egy aktuális közellenség.

2016. júl. 30. 17:31
 18/18 anonim ***** válasza:
49%

Senki nem utálja az ázsiaiakat. Az ázsiaiak Ázsiába tartoznak, a fehérek Európába, a feketék meg Afrikába.

Ha ez valakinek gyűlölet, az mentálisan beteg.

2016. júl. 30. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!