Az gáz, ha tudom hogy azért nincs barátom mert kövér vagyok, de nincs kedvem változtatni ezen?
Nem azért nincs barátod, az tuti. Nekem 163/84 mellett is volt s valamilyen szinten tetszettem neki, pedig én nagyon egyenetlenül, főleg hasra hízom, szép se vagyok és sminkelni sem tudok. Láttam már szexi duci lányokat is, s a fiúk, férfiak ízlése is sokféle.
Ez a te életed, nem lehet "gáz". Ha neked ilyenek a proritásaid, legyen így, te dolgod.
A számaid alapján még nem tűnik egészségtelennek a súlyfelesleged, bármennyi is az, úgyhogy ha te így jól elvagy, legyél, ki szólhatna bele? Igen, a vékony lányokra bukóknak nem fog megakadni a szeme rajtad. És?
Tény, hogy nem a külső a legfontosabb, mert ugye hiába 10-ből 12-es valaki, ha 1 óráig nem lehet elviselni, viszont bárhogy nézzük a külső mindig számítani fog, mindent az alapján ítélünk meg.
Azért is kezdeményezünk valaki felé, mert tetszik. Ha csak a kedven múlik, akkor szerintem változtass rajta. Kedv sok mindenhez nincs nagyon sok embernek, de egy nő akkor is szebb nőiesen mint sem kövéren (ugyanez teljesen igaz férfiakra is).
Szal egy kis mozgás meg edzés azért, hogy jobban nézz ki tényleg nem a világ. Aki meg a lustaság miatt nem tesz ennyit..
Én most indulok a haverommal strandra aki 125kg (190cm).
Te viszont nem vagy kövér, más miatt nincs barátod.
Nem azért nincs barátod mert kövér vagy. (Egyébként nem vagy az, maximum kicsit túlsúlyos. Kövér akkor lennél, ha fölszednél még kb 10-20 kilót.)
Azért nincs barátod, mert nem szereted magad és ez sugárzik rólad. Amíg magadat nem szereted, más sem fog szeretni. Ha meg valakinek, akinek esetleg tetszenél, folyton arról beszélsz, hogy milyen pocsékul nézel ki (ergo neki milyen pocsék az ízlése) azzal hamar elveszed a kedvét.
Vagy megtanulod szeretni és szépnek látni magad, vagy ha ez nem megy, akkor változtatnod kell magadon.
Nem amíg jól érzed magad olyan pasit keress akinek tetszel ahogy vagy a telt lányok az igazán jók legalább is számomra,
ha van kedved írj privátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!