Ki, mit csinált szívesen gyerekkorában?
hogy cigiztettél békát? :D és amikor kuruttyolt akkor füstöt kuruttyolt? :D mekkora arcok lehetettek :D
ehhez képest a donald kacsás rágólopás kismiska :D
Fotelből néztem a Dallast, és vertem a fejem a fotel háttámlájába (4-5 évesként ugye a háttámlára simult a fejem.) Néha elaludtam közbe.
Lehet azért vagyok manapság egy kiscit iylen váhh váhá vááhááá mrrrrr mlee mee
3 éves koromtól keresztrejtvényt fejtettem (nyomtatott betűkkel írtam 7-8 éves koromig), olvastam (Garfield, Donald kacsa, egyéb gyerekes könyvek), naphosszat számítógépeztem (Önállóan kezeltem a DOS-t, megvoltak a klasszikusok - Wolfenstein3D, Doom 1-2, Commander Keen széria, Prince of Persia, stb), nintendoztam (sárga kazettás), Cartoon Network klasszikusokat néztem (90-es évek eleje, tehát Dexter, Scooby doo, Cow and chicken, Johnny bravo, stb), ha tehettem ki se mozdultam (mert féltem a korombeli gyerekektől akik bántottak - az óvodától is rettegtem egész felnőttkoromig), figurákkal/autókkal játszottam.
Igazság szerint ehhez képest ma se mozdulok ki, kockulok ezerrel, de a Drágám a legnagyobb kincs. A számítógép a második, a társasjátékok a harmadik (ha van kivel játszani)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!