érdekelne hogy melyik lány szimpatikusabb számotokra?
Figyelt kérdés
Ask-fm oldala : fannybebi69
A másik Ask -fm oldala : Melaniiii6
A harmadik Ask -fm oldala : rappazeletemm
Instagrammjuk : alexis_alexa69 , melaniyears
2016. jún. 12. 14:02
3/13 A kérdező kommentje:
Ilyen válaszokat nem kértem
2016. jún. 12. 14:23
4/13 anonim válasza:
de sötét az összes,istenem..ez a dósa fanni még mindig létezik amúgy? azt hittem,hogy az ask fm celebek kb 2014-ig tartottak
6/13 anonim válasza:
Lehet hamarabb kapnál választ, ha úgy tennéd fel a kérdést, hogy melyikük a legkevésbé unszimpi :D
7/13 anonim válasza:
Fater fűrészelt csövű sörétesébe előbb dugnám a farkam és húznám meg a ravaszt, mint hogy ezekkel foglalkozzak.
8/13 anonim válasza:
Én az FM miatt évekkel ezelőtt azt hittem, valami új rádióadó. XD
9/13 anonim válasza:
Az elsővel egyetértek. Akinek van ilyen oldala, az mind gyökér.
10/13 anonim válasza:
Ha komolyan gondolnám, akkor egyiket sem veszem emberszámba. Mind a három selejt és undorító.
A fannybaby69 -et talán meg...nám, utána kidobnám az út szélére mint egy használt óvszert.
Egy szép lány így néz ki:
Nem ilyen agyonsminkelt műmelles hányadék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!