Két lány közül melyik szimpatikusabb?
Az első nagyon érzékeny, aggodalmaskodó, óvatos és félénk. De ha kell meg tudja mondani a véleményét, jó a humora és nagyon jószívű, kedves. Nagyon odafigyel, hogy mit hogyan illik csinálni, mindenki elvárásainak meg próbál felelni, nagyon maximalista. Sokat aggodalmaskodik azon, hogy mások mit gondolnak róla, kissé merev is. Az érzelmei vezérlik, és nem is fél kifejezni őket. Könnyen elsírja magát. Érzékenysége miatt sokat sérült már, nagyon vágyik a szeretetre. Odaadó, a szeretteiért bármit megadna. Nagyon hűséges. (Ha valakinek mond valamit ISFJ)
A második sokkal lazább, játékosabb. Nagyon tud lelkesedni, szenvedélyes és makacs. Szeret önálló lenni, utálja ha megmondják hogy mit hogyan csináljon. Nagyon lobbanékony, és impulzív, vad. Szereti az izgalmas helyzeteket. Kicsit szétszórt, mintha agyban mindig máshol járna. Nagyon okos, intelligens, de lusta. A logikus dolgokat szereti, és általában nem az érzelmei irányítják. Látszólag nagyon könnyed, vad, kicsit érzéketlen. De csak első pillantásra. Aki ismeri tudja, hogy neki is van érzékenyebb oldala, de érzelmileg nehezebben nyílik meg. Könnyen elbeszélget bárkivel, de nehezére esik személyesebbnek lennie, csak a közeli barátaival. Gyakran kicsit fiúsnak tűnik (de csak személyiségére), meggyőződése hogy erősnek kell lennie. (ő ENTP)
Attól függ, kinek mekkora a melle.
(Miért van olyan érzésem, hogy ez 0%-os lesz? :D)
Köszi a válaszokat.
Tegyük fel a két lány ugyanolyan jól néz ki :D
Hm.. én pont a második vagyok! :D Sokan egyébként nem tudnak elfogadni bizonyos tulajdonságokat, pl. hogy nem az érzelmeim irányítanak, makacs is vagyok, lobbanékony főleg :D És gyűlölöm ha irányítanak. Szeretem a szabadságot! :) De nem is változnék, nekem ez így jó, nem lennék az első! :)
22L
Egyik sem.
Mindkettőhöz volt balszerencsém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!