Melyikük szimpatikusabb?
Az egyiknek hosszú (egyenes) szőkésbarna haja, sötétbarna őzikeszemei és átlagos arcszerkezete van.
Szókimondó, őszinte (akkor is megmondja a véleményét ha az kellemetlen lehet másoknak), bőbeszédű, cserfes és a többség szerint humoros és kedves is. Szereti az állatokat, a termszetet. Szeret sportolni is (főleg labdajátékokban és úszásban eredményes, de szeret futni is, de sokmindennel próbálkozott már). Leginkább a rockot és a metalcore-t szereti. Jól tanul, kedvence a matek,irodalom, kémia és a történelem.
A másiknak hosszú vörösesszőke haja, mogyoróbarna pici szeme és kerek arca van (pici pisze orr és telt száj). Tapintatos, empatikus, megértő, segítőkész, önfeláldozó, vicces, bőbeszédő és a többség szerint aranyos is. Rajong a hüllőkért és a lovakért, de a többi állatot is nagyon szereti. Sportos (kedvence a lovaglás, de talajtorna-gumiasztalban is eredményes, hobbi szinten úszik és vitorlázik). Leginkább a popzenét szereti. Jó tanuló, kedvencei a kémia, matek, angol és a német.
Ezek alapján melyikükkel barátkoznátok szívesebben? Ki a szimpatikusabb?
Ezek alapján nem nagyon lehet eldönteni.
Hosszú vörös hajam van, nagy barna szemem és porcelánfehér bőröm. Gazdinfót tanulok, érdekel az informatika és a matematika, emelett aerobikra járok heti 2-szer.
Tapintatos vagyok, őszinte és irónikus humorom van. rettegek a pókoktól és imádom a rockot. Na, ezekről most szimpatikus vagyok neked vagy nem? Te meg tudnád ennyiből ítélni úgy, hogy sose beszéltél velem(és a rossz tulajdonságaimat ki is hagytam, mit ahogy te se írtál róluk rosszat)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!