Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Melyikük szimpatikusabb?

Melyikük szimpatikusabb?

Figyelt kérdés

Az egyiknek hosszú (egyenes) szőkésbarna haja, sötétbarna őzikeszemei és átlagos arcszerkezete van.

Szókimondó, őszinte (akkor is megmondja a véleményét ha az kellemetlen lehet másoknak), bőbeszédű, cserfes és a többség szerint humoros és kedves is. Szereti az állatokat, a termszetet. Szeret sportolni is (főleg labdajátékokban és úszásban eredményes, de szeret futni is, de sokmindennel próbálkozott már). Leginkább a rockot és a metalcore-t szereti. Jól tanul, kedvence a matek,irodalom, kémia és a történelem.

A másiknak hosszú vörösesszőke haja, mogyoróbarna pici szeme és kerek arca van (pici pisze orr és telt száj). Tapintatos, empatikus, megértő, segítőkész, önfeláldozó, vicces, bőbeszédő és a többség szerint aranyos is. Rajong a hüllőkért és a lovakért, de a többi állatot is nagyon szereti. Sportos (kedvence a lovaglás, de talajtorna-gumiasztalban is eredményes, hobbi szinten úszik és vitorlázik). Leginkább a popzenét szereti. Jó tanuló, kedvencei a kémia, matek, angol és a német.

Ezek alapján melyikükkel barátkoznátok szívesebben? Ki a szimpatikusabb?

2015. jan. 2. 16:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
41%
Hat igazabol ezt,ahhogy igy elmondtad,nem lehet megmondani. Mind2 aranyosnak tunik,de aki meg nem ismeri es nem latta,nem beszelgetett vele ,megallapitani nem lehet. De ezt miert kerdezed?
2015. jan. 2. 16:07
 2/16 t_GaRami_a ***** válasza:
Dehogynem lehet megmondani, csak meg kell nézni tédeg mi érdekel, én amúgy az elsővel.
2015. jan. 2. 16:18
 3/16 anonim ***** válasza:
31%
Nem,ez butasag. 2. Valaszolo, valakit nem itelhetsz meg ugy ,ha te nem ismered.
2015. jan. 2. 16:20
 4/16 anonim ***** válasza:
1.
2015. jan. 2. 16:31
 5/16 anonim ***** válasza:

2.

Én is lány vagyok

2015. jan. 2. 16:42
 6/16 anonim ***** válasza:
Nagyon kicsi az eltérés a 2 személy között a leírásod alapján. Nekem az 1., de csak mivel nem szeretem az önfeláldozó embereket.
2015. jan. 2. 16:44
 7/16 anonim ***** válasza:
Nekem a 2. túl jókislányos.
2015. jan. 2. 16:46
 8/16 t_GaRami_a ***** válasza:
Nem, nem butaság. 1. válaszoló. Valóban nem ítélheted meg, milyen ember, de csak tudod neked milyen érdeklődésed van, és ezáltal van-e közös témátok, vagy leírás alapján tetszik-e neked. Vagy te mi alapján döntesz, megnézed milyen márkájú a telefonja?
2015. jan. 2. 18:13
 9/16 anonim ***** válasza:
Nem. De ez hulyeseg,ha egy ilyen leirasrol kellene megallapitani,hogy melyikolyuk a szimpatikusabb nekunk.
2015. jan. 2. 20:15
 10/16 anonim ***** válasza:

Ezek alapján nem nagyon lehet eldönteni.

Hosszú vörös hajam van, nagy barna szemem és porcelánfehér bőröm. Gazdinfót tanulok, érdekel az informatika és a matematika, emelett aerobikra járok heti 2-szer.

Tapintatos vagyok, őszinte és irónikus humorom van. rettegek a pókoktól és imádom a rockot. Na, ezekről most szimpatikus vagyok neked vagy nem? Te meg tudnád ennyiből ítélni úgy, hogy sose beszéltél velem(és a rossz tulajdonságaimat ki is hagytam, mit ahogy te se írtál róluk rosszat)?

2015. jan. 3. 02:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!