Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek melyikük szimpatikusabb?
Figyelt kérdés
Szőke, világoskék szemű, magas, kigyúrt, szőke arcszőrzetes, kerek arcú hiperstílusos és divatos srác, aki modellkedik, elit helyeken partizik és néha kicsit vinnyogós, vagy a barna hajú, sötétkék szemű, magas, de nem kigyúrt, viszont nagyon sportos, nagyon intelligens, titokzatos tekintetű, néha makacs és érthetetlen természetű srác?2014. jan. 30. 22:12
1/17 Ahol megállt az idő válasza:
Ha már választani kell,akkor a 2.
3/17 anonim válasza:
Én olyan 2. volnék ha akartok ismerkedni irjatok :P
4/17 A kérdező kommentje:
Komolyan? Azt hittem az első fog mindenkinek.
2014. jan. 30. 22:19
5/17 anonim válasza:
Kb kettészedted barátom külső és belső tulajdonságait. (szőke, magas, kék szemű, titokzatos, intelligens, makacs, de hálisten' nem divatb*zi).
A személyiség nyer főleg, szóval a második.
6/17 anonim válasza:
Külsőre a 2. az esetem, de az érthetetlen természet az nem kéne párnak, max barátnak. A szőkével meg semmilyen téren nem értenék szót és nem is jönne be, mint pasi.
23l
7/17 A kérdező kommentje:
Mert az első hajt rám, de a második meg nekem kell. Mindenki azt mondja, hogy hülye vagyok, hogy egy ilyen jó pasi nem kell, helyette inkább a problémást szeretném... :D Pedig a második iszonyatosan helyes, szinte már túl helyes, csak a személyisége kicsit "bonyolult", ezért nem szeretik sokan.
2014. jan. 30. 22:22
8/17 anonim válasza:
3 mas vagyok, de én nem vagyok érthetetlen természetű, annyira nem vagyok divatb*zi sem :S
9/17 anonim válasza:
érthetetlen természetű? az milyen?
10/17 anonim válasza:
Ne a többieket kövesd, hanem az érzéseidet. Az első piperkőc, a második meg jó fej. Hosszú távon mindenképpen a második, az elsőt csak egy éjszakára (előtte).
44/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!