Melyikük szimpatikusabb?
Az egyiknek hosszú (egyenes) szőkésbarna haja, sötétbarna őzikeszemei és átlagos arcszerkezete van.
Szókimondó, őszinte (akkor is megmondja a véleményét ha az kellemetlen lehet másoknak), bőbeszédű, cserfes és a többség szerint humoros és kedves is. Szereti az állatokat, a termszetet. Szeret sportolni is (főleg labdajátékokban és úszásban eredményes, de szeret futni is, de sokmindennel próbálkozott már). Leginkább a rockot és a metalcore-t szereti. Jól tanul, kedvence a matek,irodalom, kémia és a történelem.
A másiknak hosszú vörösesszőke haja, mogyoróbarna pici szeme és kerek arca van (pici pisze orr és telt száj). Tapintatos, empatikus, megértő, segítőkész, önfeláldozó, vicces, bőbeszédő és a többség szerint aranyos is. Rajong a hüllőkért és a lovakért, de a többi állatot is nagyon szereti. Sportos (kedvence a lovaglás, de talajtorna-gumiasztalban is eredményes, hobbi szinten úszik és vitorlázik). Leginkább a popzenét szereti. Jó tanuló, kedvencei a kémia, matek, angol és a német.
Ezek alapján melyikükkel barátkoznátok szívesebben? Ki a szimpatikusabb?
Oké, hogy van egy közös téma, amiről el tudunk beszélgetni és barátkozni, de amíg nem beszélsz velem nem vagy előrébb, csak mert van egy közös témánk. Vannak olyan csajok, akiket utálok, pedig ha belegondolok biztos lenne közös témánk.
A kérdésben leírt lányokkal is el tudnál valamiről beszélgetni, de amíg nem beszélsz velük ténylegesen pár percet nem fogod tudni ki a szimpatikusabb. Márpedig ez a kérdés: a 2 leírt lány közül ki a szimpatikusabb úgy, hogy nem beszéltél velük, nem láttad őket, nincs rossz tulajdonságuk leírva. Az első lánnyal a zenéről tudnék beszélni, a másodikkal a matekról, de még mindig nem tudom ki a szimpibb, csak mert van mindegyiknél egy olyan dolog ami engem is érdekel. Nem kizárt, hogy az egyik például előítéles, csak rámnéz és máris máshogy viszonyul hozzám, leereszkedő és akkor lehet akármennyi közös témánk nem lesz szimpatikusabb. De ez ennyi leírásból nem derül ki.
Én a másodikkal.
Bár nem ezek alapján választok barátot..
Itt a kerdezo nem azt kerdezte melyikkel baratkoznal szivesebben a tulajdonsagai alapjan es melyikkel nem. Csak ,hogy melyik a szimpatikusabb,de itt tenyleg csak jo tulajdonsagok vannak. Oke,hogy van kozos tema,de nem tudhatod igy milyen ember valojaban. Pl. Nekem van egy kozos bennunk egy osztalytarsammal.Nem kedveljuk egymast. Akkor??? Most szimpi lesz ? Vagy hogy szeretunk rajzolni,zenet hallgatni,imadunk tancolni. Na??? Akkor?? Nem tudunk tenni ellene ,ha nem kedveljuk egymast mert ismerjuk egymas rossz tulajdonsagait.
Tessek itt vannak az ervek. Remelem orulsz.!
"Itt a kerdezo nem azt kerdezte melyikkel baratkoznal szivesebben a tulajdonsagai alapjan es melyikkel nem."
Egy kicsivel feljebb a kérdésben:
"Ezek alapján melyikükkel barátkoznátok szívesebben?"
wtf? Ugyanazokat a szavakat használtátok a kérdezővel. Nem, nem örülök. Minek válaszolsz kérdésekre, ha nem támasztod alá érvekkel, másnak csak úgy el kell fogadni az igazad? A 13-as válaszoló ugyanazt mondja amit te, de sokkal normálisabban, ki kérem magamnak ezt a hangnemet, basszus. Tele vagy helyesírási hibákkal. Valóban nem, tudom megítélni, de szimpatikusabb lehet külleme, alapján pl.
13-as válaszoló köszönöm, te szimpatikusabb vagy, mint az előző. Ő megmutatta a rossz tulajdonságait, hogy agresszív idióta, és nem tud érdemleges vitát folytatni, ellenben te érvekkel alátámasztod az igazad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!