Mit gondoltok a facebookról?
Figyelt kérdés
épp azon agyaltam,hogy én még 2010-ben regisztráltam azt hiszem facebookra,vagy 2009-ben. akkor még iwiw meg myvip volt itthon népszerűbb. de akkor az emberek felraktak magukról egy képet,írtak magukról pár sört aztán kész. de ma már rengeteget változott,profibb képeket raknak fel az emberek,az egész csak egy maga mutogatás. ki hol nyaralt,kivel fénykézgetett. a lányoknál azt látom hogy szép frizura,csinos ruha,tökéletes képet próbálnak felrakni magukról,srácoknál is feszítős tetkós meg ehhez hasonlók. egymást próbálják überelni az emberek,és ez nekem nem jön be. egy átlag ember lassan kevés lesz facebookra azt gondolom. ismerkedni meg esélytelen,noha nem egy társkereső,de van úgy,hogy képeken megtetszik egy lány,írok neki,vissza ír,de ennyi,mert esélyem sincsen,mivel olyan emberrel ismerkednek inkább,aki sport kocsiban feszít,vagy valami tengerpartról csinált képet,ahol éppen volt. és itt nem cica babákra gondolok,meg luxus csajokra,hanem tök átlagos magyar lányokra. mindig mondják a belső értékek számítanak,de ők is csak arra mennek aki népszerű. hány lájkot kap meg ilyenek.2016. jún. 8. 19:22
11/11 anonim válasza:
Tegnap töröltem magam.Semmi értelmét nem láttam,hogy órákig zombuljak a mások által megosztott ökörségeken (önkéntelenül is elkezd scroll-ozni az ember,hiába csak épp ráakart pillantani a lapjára).Akik rámírtak,azok is csak akartak valamit és ott ingyen elértek.Ha valaki akar valamit tudja a telefonszámom,vagy veszi a fáradtságot és megszerzi...:)
Ismerkedni,meg szerintem nem ott kellene.Nem a Faszbúkon fogod megĐugni a csajszit,vagy nem?
Lehet hogy régimódi vagyok...xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!