Mit gondoltok a facebookról?
Én személy szerint töröltem magam, és semmi hátrányom nem származott belőle. Sőt, nem is idegesítem fel magam ezzel a jelölgetős-visszajelölős hülyeséggel.
Én nem vagyok jó véleménnyel az ilyen internetes közösségi appokról.
Akkor te most világosodtál meg kérdező. Sajnos ritka ma már, ha valaki ezt így látja. Egy 10 évvel ezelőtt még azért is kiröhögtek volna, ha fényképezgeted magad, most meg már egyáltalán nem gáz, sőt divattá nőtte ki magát. Röhej.
Az egyetlen megoldás, ha nem foglalkozol ezekkel az emberekkel, mert csak magadat idegesíted vele.
Hozzáteszem, azért vannak hasznos oldalai is a Facebooknak (csoportok, chat, távoli ismerősökkel/rokonokkal való kapcsolattartás stb.), csak mivel nagy átlagban a hülyéket látod feszengeni, ezért az kevésbé észrevehető. A legnagyobb probléma viszont sajnos az, hogy sok normális ember is átveszi a barmok viselkedését, mert nem akarják magukat kiközösítve érezni, pedig pont ezzel zárják össze magukat az ostoba véglényekkel.
Ismerkedni meg ne akarj Facebookon! A legtöbben teljesen másnak mutatják magukat chaten, mint amilyenek valójában.
Na, a végére csak kiderül, hogy a pötsöd írta ki a kérdést.
Menj oda, és beszélj velük. Az, hogy valaki elkapja a tekintetét, nem jelent semmit. Az emberek egymásra szoktak nézni.
Mellesleg miért jelölsz be pitsákat? Soha nem láttam a falamon csücsörítős képet.
Rühellem, az általad leírt okok miatt + azért is, mert elhidegültek egymástól az emberek, mióta ez a sz@r létezik, felszínesek lettek majdnem mindannyian.
Jó volna találni néhány "közösségi oldal"-ellenes embert, és összefogva alapítani egy közösséget. Itt személyes találkozón kívül csak szóbeli beszélgetés lenne, telefonon vagy interneten (a Skype pl. egy remek lehetőség erre). Alapszabálya lenne, hogy minden tagja egyenlő, nincs hivalkodás.
Tudom, most leszavaznak a fészbuk-b^z!k, de hadd tegyék, nem fognak felcs€szni ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!