Miért vagyunk ilyenek?
Ne haragudj, de most ezt te is csinálod. :)
Egy egyszerű, természetes dolgot veleszületett problémának veszed, ami eleve gúnyolódás, parasztság és kiközösítés. Ahogy a heteroszexualitás sem probléma vagy rendellenesség, a homo- és biszexualitás nem. Aki meg ezt nekem cáfolni akarja, toljon elém egy hiteles orvosi tanulmányt. :) (Segítek: Máig nem jutottak ezzel a kutatók egységes álláspontra, nem fog találni ilyet)
A másik, meg hogy a legtöbb ember fél a "mástól". Ha megnézzük, réges-régen az ember a tűztől is félt, majd "meghódította". Egy meleg gyerekkel rendelkező szülőnek szembe kell néznie azzal, hogy minden felépített álma a fiával/lányával szemben szertefoszlik és idő kell, hogy egy új, reálisabbat építsen magának, mint ahogy ez a valóságban is így lenne mondjuk egy vár újraépítéssel. A barátok nagy része és a rokonok is átmennek egy bizonyos elfogadási folyamaton, mint ahogy a coming out előtt maga a személy is. Ez bármennyire is jó lenne, nem egy napos folyamat.
Van, aki az elején megfutamodik, van aki középen elakad, van aki pedig sikeresen végig tudja vinni ezt a feladatot. Ez sokmindentől függ, de szerintem attól, hogy valójában mennyire volt fontos az illető a másik szemében.
Na meg, az emberek hihetetlen sokszínűek, egyénenként változik a gondolkodás és a felfogás. Szerintem ez így van rendjén, még ha sok hideget is kaphat egy lmbt személy miattuk. Túl egyhangú lenne a világ, ha mindenki ugyan úgy vélekedne. :)
16/L/L
Az a baj,hogy manapság annyira mások a normák,èrtèkrendek.. Règen olyan beszűkültek voltak az emberek ès konzervatívok..egyfajta csőlátással látták a világot.. De ahogy a hosszú èvek.."èvtizedek" elteltek ez ugye változott..
Sajnálatos módon meg ahogy sokan tapasztalják, rossz irányba.. Holott règen is voltak hasonló dolgok,az más tèszta hogy ugyanúgy titkolták.. A homoszexualitást meg a többit,bizonyított tèny..~
Ha az vagy ha nem.. A világ ès a benne èlő emberek mindig is elfogják utasítani a másságot.. Ha más a nemi identitásod..ha sèrült vagy.. Hihetetlenül elkeserítő. Ès mert számunkra egyfajta negatív behatás/benyomás èr xy emberrel kapcsolatban ès akkor azonnal szinte máglyán elkell ègetni.. Mert nem olyan mint a többi,ès kitűnik a sorból.. Hálistennek,hogy ígyvan.. Igenis ezt èrtèkelni ès becsülni kène.. Èn azt szoktam mondani,hogy aki bánt másikat..akármilyen formában azt azèrt teszi mert nincs èlete ezáltal mással foglalkozik.
R*hadtúl primitívek az ilyenek ès látszik a szegènysègi bizonyítvány.
Ilyen emberek szavaira sohase szabad adni!
22/L/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!