Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit tegyek azokkal akik...

Mit tegyek azokkal akik minden posztom vagy pl profilképem magukra veszik hogy miattuk lenne kitéve?

Figyelt kérdés

Nem egy olyan van ha kiteszek pl vmi romantikus képet posztot nyilvánosba, akkor más azt hiszi biztos akarok tőle vmit, vagy ha megváltoztatom a profilképem akkor biztos miatta mert neki akarok tetszeni, vagy ha van egy idézet azt hiszik miatta vagy neki szól, és ha letiltok ilyeneket, akkor meg azt hiszik meg vagyok sértődve meg ilyen halucinációkban élnek.

És mégcsak nem is olyanok akikhez közöm lett volna nem egy ex pl, vagy ilyesmi, hanem kb "senki". Egy ismerős csak akivel beszéltem 2 szer az életben, ráadásul pl autókról csak, meg ilyen semmikről, mert konkrét témánk volt, és senkim amugy, csak ismeros ismerősének ismerőse, nem is az enyém valójában.

Szoval csak random ismerem. Nem barát nem kollega nem osztálytárs nem egy rokon nem egy ex.

De aztán még ott vannak az exek is akik képesek magukra venni mindent. Sajnos hiába tiltom le mert a kéretlenbe valahogy akkor is jönnek pl messengeren a dolgaik.

Ezt is hogy oldjam meg hogy kéretlen üzenetbe se jöjjön semmi letiltottaktól vagy töröltektől?

ma 06:51
 1/6 anonim ***** válasza:
46%
Lehet, hogy a posztok ugyan nem személyre szólók, viszont azt a tenyt se kell semmibe venni, hogy a posztolás a KÜLVILÁGNAK szól. Az embereknek. Nem magadnak.
ma 07:34
 2/6 A kérdező kommentje:

Értsd már.

Mikor nyilvánosan 1 valaki magára veszi hogy neki szólna, vagy miatta lenne!

ma 07:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Az erős túlzás tőled, hogy olyan embertől kapsz üzenetet akit le tiltottál. Nem kaphatsz tőle hacsak nem új profillal regisztrált. Ez ellen nem tudsz tenni semmit én is ha csak egy borúsabb idézetet ki rakok már anyukám hív hogy mi a gond pedig 37 éves vagyok. Nem kell vele foglalkozni el kell engedni. Volt olyan pasi akivel ismerkedtem és épp azt játszotta hogy napokig nem ír ki raktam egy idézetet erre rögtön jön a privát hogy ez neki szólt???? De semmi olyan hogy van e vmi gond vagy vmi nem az biztos neki szól pffffffff. Szánalom.
ma 08:15
 4/6 anonim ***** válasza:
67%
Ne rakjál ki semmit és akkor nem írogatnak. Vagy neked is fontos ez, mert legyezi az egódat?
ma 11:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Messengerbe a beállításokba be lehet állítani, az engedélykérések mellőzését. Így ha új profilt is csinálnak nem fognak tudni írni.
ma 13:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Ilyenkor úgy írnak rád, hogy konkrétan arra a posztra, képre reagálnak, vagy inkább "csak" a látott tartalom miatt felbátorodnak és úgy nyitnak feléd?
ma 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!