Miért röhögnek ki ha kiállok magamért?
Figyelt kérdés
Általában olyanról van szó, hogy beszólnak. Én visszaszólok és ki vagyok nevetve. Vagy szándékosan megütnek, visszaütök vagy leordítom a fejét és kinevet. Huszonéves nő vagyok. Nem értem ezt. Ha egy nő kiáll magáért, azt miért kell kinevetni? Mi ebben a vicces? Nem értem. Az se lenne jobb, ha hagynám magam. Vagy környezetváltozás kellene?2016. máj. 2. 22:51
2/10 A kérdező kommentje:
De miért nem?
2016. máj. 2. 23:02
3/10 anonim válasza:
Mivel ha komolyan vennének akkor elismernék, hogy Te is min. egyenlő vagy velük.
Akkor már nincs kit szivatni, és röhögni rajta.
4/10 anonim válasza:
20on évesen hol és ki üt meg? Meg hol szologatnak be meg milet, miert?
Egy iskolai osztalyban tizeneveseknel meg elöfordul, de 20 feül?
5/10 A kérdező kommentje:
De hol rontom el, ha felnőttként nem tudnak komolyan venni? Ráadásul nő vagyok, így még megalázóbb.
2016. máj. 2. 23:06
6/10 A kérdező kommentje:
Egyszer megütött valaki, de nem él a környezetemben. A többi beszólás. Nem ez a lényeg. A lényeg az, hogy miért nem vesznek komolyan?
2016. máj. 2. 23:09
7/10 anonim válasza:
Lehet túl halk vagy alapjáraton, vagy van valami furcsa a "kinézetedben", más vagy, mint Ők.
8/10 A kérdező kommentje:
Mi számít furcsának? Tudtommal senki sem sorozatgyártmány. Mindenkiben van valami más.
2016. máj. 2. 23:15
9/10 anonim válasza:
Értem én ezt az ellentámadást, biztos rosszul esik.
Az számít furcsának, ami hátrányosan más, mint az átlagé.
10/10 A kérdező kommentje:
Nekem ilyenem nincs.
2016. máj. 2. 23:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!