Ezért miért röhögnek ki?
Figyelt kérdés
Mostanában amikor elmondtam néhány ismerősömnek az általános iskola utáni terveimet egyszerűen kiröhögtek, lehülyéztek meg leparasztoztak, hogy milyen béna terveim vannak. Most azért mért kell valakit lehülyézni, hogy vannak biztos tervei a későbbi életére?
13/L
2014. febr. 24. 18:16
1/5 anonim válasza:
Irigyek. Ne foglalkozz velük. Örülj neki, hogy komolyabb terveid vannak, minthogy minden hétvégén részeg legyél
2/5 anonim válasza:
Nagyon kevés embernek vannak tervei ennyi idősen, valaki mg 30 éves korában is bizonytalan abban, hogy mit akar elérni, valószínűleg a környezetedben is sok ilyen van és nem értik, hogy te hogy lehetsz ilyen határozott, ők meg nem. Irigyek és idegen tőlük, amiről beszélsz. Nem kell velük foglalkozni! Csak csináld, amit szeretnél, ne hagyd, hogy esetleg elbizonytalanítsanak. Én is nyolc évemet elb*sztam arra, hogy azzal foglalkoztam, ami mások szerint nekem való volt, most meg csinálhatom egyszerre a melót, a sulit és ezeréves koromra lesz diplomám. Hogy családom mikor lesz, ha lesz, arra már nem is gondolok. Nehogy így járj te is, csak mert mások rábeszélnek valami hülyeségre, ami szerintük jó lenne neked.
3/5 anonim válasza:
Attól függ, hogy mi az. Mert ha 70 kilósan csokit majszolva a tévé előtt arról ábrándozol, hogy balerina leszel és tánciskolát nyitsz, akkor az tényleg röhejes.
Ha olyan ami reálisan megvalósítható, mittudomén nyitsz egy állatmenhelyt, akkor ne foglalkozz a kritikákkal.
4/5 anonim válasza:
Azért mert 13 éves vagy, ők még nem ezen gondolkodnak hogy mi lesz később majd... :)
5/5 anonim válasza:
Attól függ, hogy reális dolgot mondtál-e. Bár 13 éves kori tervek nagy valószinuséggel még változni fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!