Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem merek kiállni magamért?

Miért nem merek kiállni magamért?

Figyelt kérdés
Magas, vagyok izmos, de mégse merek kiállni magamért. 21 éves vagyok régebben volt ez probléma mikor beszólogattak én hagytam magam azóta eltelt jó sok év de még bennem van a seb. Mára már nem szól be senki, még soha nem verekedtem. Rengetegszer van ha valami konfliktusom van, valami teljesen hétköznapi akkor gombócot érzek a torkomban és elkezdek izgulni. Ha valaki beszólna akkor is ideges lennék meg minden de nem mernék cselekedni. Barátnőm van és félek ha úgy adódna nem merném megvédeni. Nem tudom hogy élesben milenne mivel sosem voltam ilyen helyzetben de nem akarok csúdöt mondani. Gyúrok meg minden, van önbizalmam egyszerűen a verekedéstől meg a beszólástól tartok. Úgy érzem hogyha verekednék akkor is kárt tennék a másikba és én járnék rosszul, túl gondolom az egészet. Valakinél hasonló? Mit lehet tenni?
2015. dec. 22. 22:47
 1/5 anonim ***** válasza:
22%
Nyámnyila.
2015. dec. 22. 22:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ha éles helyzetbe kerülnél odacsapnál. Örülj hogy nem kerültél ilyen helyzetbe.
2015. dec. 22. 23:08
 3/5 Blade Bone ***** válasza:
Szerintem is, válsághelyzetben az ember kiáll magáért, vagy a párjáért.. Én sem szeretek verekedni és mindig is kerültem az ilyen helyzeteket, de mikor ez volt a legésszerűbb megoldás már, hogy békénhagyjanak, akkor jött magától minden.
2015. dec. 23. 00:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Járj el boxolni
2015. dec. 23. 11:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Nő vagyok, és engem gyerekkoromban a tágabb családom bántott, anyukám meg nem állt ki mellettem. Szerintem ezzel elhittem azt, hogy ha senki nem áll ki értem, akkor nem érdemlem meg, nem ér annyit a véleményem.

De másokért mindig kiálltam.

2015. dec. 23. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!