Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Fiúk nálatok menyire számit a...

Fiúk nálatok menyire számit a mell mérete?

Figyelt kérdés
2016. máj. 2. 18:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem vagyok mellmániás ! Én a sportos, izmos testalkatú lányokat kedvelem, akiknek kifejezettem kicsi mellük van. Ez a kemény sporttal együtt jár és engem nem zavar, sőt kifejezettem tetszik. Persze igazából nem a mell méret alapján fogok lányt választani.
2016. máj. 4. 08:24
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem a mell mérete, formája a döntő egy kapcsolatban. Elsődlegesen az arc és a személyiség ami megfog!

Természetesen férfikén óhatatlan, ha vonzó dekoltázsú nőt látok, azt megnézem, de nem ettől fogom megkedvelni. Hozzátenném, ha ruhán átsejlő apró női melleket látok, vagy duzzadó mellbimbólat, melyek szinte átszúrják a felsőruházatot, ugyanúgy mágnesként vonzza a tekintetemet.

Volt már intim viszonyom elég sok méretű, formájú női mellel, illetve gazdájukkal. Mindegyiket ugyanúgy élveztem. Egy valamit nem szeretek a nő mellekkel kapcsolatban. Ha a hölgy önmagával elégedetlen, ha gátlások miatt szégyenli testét előttem.

Természetesen a férfiakon múlik, hogy a nők mennyire lesznek magabiztosak. Akit szeretnek, az elégedett lesz önmagával.

44 F

2016. máj. 4. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!