Milyen érzés ha feszül a mell? Menyire fáj?
Figyelt kérdés
Sokszor fáj a mellem de nem tudom,hogy most feszül vagy nem.Sötétedik a mellbimbóm.Reggelente akkora mint a meggy magja és picit fehér mirigyeket láttók.Ha felhuzom a melltartot akkor megfájdul a mellbimbóm de csak pár percig.Néha érzékeny de nem mindig.Mitől lehet?2009. jan. 8. 11:05
1/11 anonim válasza:
A mellfeszülés rossz, nagyon kellemetlen. Olyan leszakadni készülő-szerű. Babával próbálkoztok? Mert lehet, attól van, hogy terhes vagy. Nem akarok rosszat tanácsolni, de én is így voltam (mi próbálunk babázni), megnyomtam a mellbimbómat és tejszerű valami jött belőle. Jön azóta is, noha a tesztjeim negatívak. Ma megyek orvoshoz. Ja, és nem bírok melltartót venni.
2/11 A kérdező kommentje:
Igen probálkozunk babával.Volt egy párszor ilyen érzésem pár napja,hogy iszonyuan fájt mintha leakarna esni a melleim.Lehet,hogy attól van?Szurkolok,hogy baba legyen neked!Picit nyomkodtam ilyen fehér valami jött ki de nem folyós.Olyan mikor a patanást nyomod ki csak picit száraz.
2009. jan. 8. 12:45
3/11 anonim válasza:
Előző vagyok, köszi. Hajrá, én is szurkolok Neked! Tudod, tettem már fel ilyenszerű kérdéseket itt, a teherbeesés fórumon, és azt mondták, hogy koraiak ezek a tünetek (nem késett még menzim) de igenis vannak esetek, amikor a tejszerű valami hamarabb jön, mint a menzi ahogy elmarad. Ugyanitt volt rá eset. Úgyhogy még várok. Ja, és én már nem tudok melltartót venni, szorít :-D. De ma orvoshoz megyek.
4/11 anonim válasza:
Senkit sem akarok, rémisztgetni, de ezek akár az emlőrák, kevéssé rossz esetben enyhe gyuladás tünetei is lehetnek. Drukkolok, hogy csak baba legyen.
5/11 A kérdező kommentje:
Sok sikert az orvosnál!Majd írj hogy mit mondot a doki jó?
Tegnap kellett volna megjönie és nem jött meg.Remélem azért mert baba.Férjem anyira el van keseredve,hogy nem jön össze.Ha nincs baba akkor elkell mennünk meddőségi központba.Muszály akkor.
2009. jan. 8. 13:06
6/11 anonim válasza:
Köszi... majd megírom, meg a holnap reggeli teszt eredményét is.
Utolsó válaszolónak: igazad van, de azért furi lenne mindkét mellben egyszerre az emlőrákot észlelni. Amúgy azért megyek orvoshoz, mert engem is aggaszt a dolog :-))). Viszont nálunk már régóta folyik a babapróbálkozás, úgyhogy nem lepne meg ha "csak" baba lenne...
7/11 anonim válasza:
Utolsó vagyok: tegnap az orvos elküldött nőgyógyászati kivizsgálásra (nem mondtam meg, he esetleg terhes vagyok). Megtapintotta a mellem, azt mondta, semmi elváltozás nincs benne, de nézze meg szakember is, mára viszont nem folyik semmi belőle. Na de még érzékeny, sőt fájdogál. A ma reggeli teszten viszont megjelent egy halvány második csík. Azt hiszem, terhes vagyok, és ez nálam korai tünet volt. Holnap is tesztelek, mással, lássuk... Nem tudom sem elhinni, sem feldolgozni. 8 hónap után, pontosan amikor gyakorlatilag a váróteremben voltunk, magától összejött?
8/11 A kérdező kommentje:
Szerintem is terhes vagy!Gratula!orvost meg nem értem!szerintem keres másik dokit.
2009. jan. 9. 08:27
9/11 anonim válasza:
Köszi! Háziorvos volt, és én azt mondtam neki, h fáj a mellem, és küldjön nődokihoz, azt nem mondtam, h esetleg terhes vagyok. Tudom, nem kellett volna titkolózzak... Veled mi a helyzet?
10/11 anonim válasza:
Ja, és olyan a mellem, mint egy gumilabda. Eddig sokkal puhább volt. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!