Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Fiúk nálatok menyire számit a...

Fiúk nálatok menyire számit a mell mérete?

Figyelt kérdés
2016. máj. 2. 18:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
49%
Sokat. Honnan tudom? Onnan hogy nagy melleim vannak és ha szembe megyek egy férfival mondjuk az utcán az csak a melleimet stíröli :D
2016. máj. 2. 18:45
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szamomra nem fontos. Nem vagyok a kulsosegek hive, meg amugy is szinte mindenkiben meglatom a szepet. Tud tetszeni egy pici es egy nagy mell is ha egy olyan non van akit szeretek. :)
2016. máj. 2. 18:49
 3/12 anonim ***** válasza:
Szeretem a nagy melleket, de nem ez alapján választok párt.
2016. máj. 2. 18:51
 4/12 anonim ***** válasza:
71%

Inkább a formája számít, kerek, nem lógós. Hogy mennyire illik az adott lányhoz. A nagyon nagy melleket (amikor egy lányon mindenki csak a melleit veszi észre először) egyáltalán nem szeretem, az olyan asszonyos, na meg ne két mell legyen a barátnőm.

Ha választani kell, akkor inkább legyen jó feneke, mint nagy melle :)

2016. máj. 2. 18:54
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem speciel egyáltalán nem. Nem a lány melleibe szeretnék bele, hanem a személyiségébe, és a fizikai vonzalom sem a mellméretben teljesedik ki.
2016. máj. 2. 18:57
 6/12 anonim ***** válasza:
46%

Nem meghatározó szempont. Külső esetén inkább az alak és az arc "szépsége" számít nálam, de ezek nem elsődlegesen számítanak (nem ez alapján választok párt). A mell az egyik legelhanyagolhatóbb szempont ha a külsőt nézzük (legalábbis nálam).

De nem tudom mi értelme itt közvéleményt kutatni, az emberek nem általánosíthatók/nem is lesznek azok. Inkább a kiszemeltedtől kérdezd meg mert úgy is van olyan.

Mindenkinek számít valamennyire a külső, de szerintem nem is az a lényeg itt, hogy számít valamennyire, hanem a mértéke. Elsődleges szempontnak venni szerintem az ilyeneket, hogy mell/arc/alak hülyeség.

2016. máj. 2. 18:58
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
#1. A kérdező a fiúkat szólította meg.
2016. máj. 2. 19:08
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Az egyeske, még nem döntötte el, hogy melyik nemhez akar tartozni.
2016. máj. 2. 20:35
 9/12 Bodjo válasza:
#1 Küldenél képet? ;) :P :D
2016. máj. 3. 08:05
 10/12 anonim válasza:

Nekem pl a tenyérbe simuló kis gömbölyded mellek tetszenek , a nagy lógós egyáltalán nem jön be . Ugye minden nagy mell előbb utóbb lógóssá válik és kényelmetlen is lehet .

Ezeket azért mondtam el , mert ha arra gondolnál , hogy szilikonnal töltsed fel , erről lebeszélnélek . Sokan a természeteset szeretik és nem a szilikon csöcsöket .

Amúgy is a szilikonnal sok baj van és nagy a kockázat értékelése is .

Mondjuk a deszka típusúaknak nem árthat , hisz fontos lehet hogy nőnek érezhessék magukat .

2016. máj. 4. 07:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!