Gonoszság, ha örülsz más halálának?
Figyelt kérdés
Volt a szomszédunkban egy öregember , aki eléggé megkeserítette a családunk életét, rengetegszer ok nélkül feljelentett minket, megmérgezte a kutyánkat, és még sorolhatnám. Hát csúnyán mondva mindig azzal nyugtattuk magunkat, hogy meg kell várni, hogy meghaljon, aztán nyugalom lesz. Most ez be is következett és megkönnyebbültem. Szerintetek ez gonoszság, hogy örülök, hogy nincs többé.2016. máj. 2. 11:14
3/9 anonim válasza:
Bizonyos esetekben érthető. Aki megmérgezi az állatomat, azt én se sajnálnám, sőt... Igazából nem a halálának örülsz, hanem a melléktermékének, hogy az életetek valamivel nyugodtabb lesz. Gondolom, ha elköltözött volna, akkor is jobban éreznéd magad, bár ha a kutya miatt direkt a halálának is örülsz kicsit, én még azért sem vetnéd rád követ. Az emberek lelkében ennél indokolatlanabb rosszindulatok kavarognak. Ő tehet róla, hogy a halálának örültök, ha ez tényleg öröm, nekem úgy tűnik, hogy a megkönnyebbüléssel írtad jól, de persze nem tudom, mit érzel.
4/9 anonim válasza:
Sztem azért megkönnyebbülés meg kárörvendés között van kbség. Előbbit sztem nem lehet senkinek sem felróni, ha az adott ember megkeserítette az életét (nálunk nagyanyám volt ilyen... és igen, amikor megtudtam, hogy meghalt, egy mázsás súly esett le a szívemről). Utóbbi a gáz meg a gonoszság, ha vki kb. úgy van vele, hogy "Úgy kellett a vén szarosnak, megérdemelte, remélem, most a pokolban ég, mwahahaha".
5/9 anonim válasza:
Ez teljesen normális, én is örültem más halálának.
6/9 anonim válasza:
A megkönnyebbülés érthető.
Hiszen tényleg nem jó az ilyen szomszéd.
De kifejezetten örülni a halálának, az nekem fura.
Nekem is voltak olyan emberek, akiket nem szerettem. De azért a halálát nem kívántam senkinek sem.
7/9 anonim válasza:
Hát pedig én örülnék egy ilyen ember halálának. Ő talán nem örült, hogy megölt egy ártatlan lényt? Nemcsak örült neki ,meg is ölte.
8/9 anonim válasza:
nyílván nem teljes boldogság egy ember halála amit te leírtál hanem megkönnyebbülés.
9/9 anonim válasza:
jó neked,nekem még két ilyen szomszédom van ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!