Gonosz vagyok, amiért letiltottam valakit?
Omeglén beszéltem egy sráccal, tök rendes volt tényleg, igazán kedves, de nem akartam már, hogy írogasson és nem akartam látni, hogy miket posztol, ezért letiltottam gmail-en is és facen is.. Nagyon gonosz vagyok?
Nem akarom megbántani, csak már elegem volt és elakartam felejteni őt.
# 4
Ezt elsőre is értette mindenki.
Hát, akkor így járt. Ezt nem lehet erőltetni és így a legegyszerűbb megszakítani a kapcsolatot.
:Dddd sírok
Jól van, köszi a választ, kicsit megnyugodtam.. Tényleg nem állt szándékomban bunkó lenni, de most már mindegy, visszacsinálni nem tudom. Még egyszer köszi, további szép napot! :)
"tök rendes volt tényleg, igazán kedves, de nem akartam már, hogy írogasson"
Eléggé értelmetlen amit csinálsz... Ha meg ilyen idióták irogatnának akkor meg azért sírnál, de nem, egy normális emberrel beszélgettél, de csak úgy letiltottad, mert lesz#rod... Gratulálok.
Én nem azt mondanám, hogy gonosz, hanem hogy hülye, már bocs.
Az utolsó beszélgetésünknél nem éppen volt kedves, de besarazni meg nem akarom, akkor sem ha nem is ismeritek.. Minden nap posztolt valami oltári nagy baromságot és ez felbaszott, mondhatjuk azt is, hogy nyomult (ha elég naiv vagyok) ez meg idegesített. De amúgy összességében igen, rendes volt.. Amikor tiltottam, bűntudatom lett, ezért gondoltam megkérdezem, hogy mi a ti véleményeteket erről,
de persze ezt nem tudhattad, mert nem írtam le ennyire részletesen. Ez nem mentegetőzés, csak gondoltam leírom a teljes sztorit, bocsi az egyszerűsítésért.
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!