Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért van az hogy ha én...

Miért van az hogy ha én mondok valamit arra a legtöbbször senki nem reagál?

Figyelt kérdés
A legtöbbször senki nem figyel rám a családomból, ha mondok valamit nem mondanak rá semmit. Aztán fel vannak háborodva ha ezt megjegyzem, mert egy idő után idegesítővé válik ha mondok valamit, ők meg úgy tesznek mint ha meg se hallanák.
2016. ápr. 30. 18:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem tartanak túl sokra, ezáltal a véleményedet sem túlzottan respektálják.
2016. ápr. 30. 19:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Akkor ne mondj semmit, és ha néhányszor megszólalsz csak értelmes dolgot mondj. ez a gyógyír rá.
2016. ápr. 30. 20:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez nálam is volt, főleg, amikor fiatal voltam. Pedig fontos dolgokat mondtam, és nagyon kiszúrtak magukkal, hogy nem figyeltek (betegség előjelére figyelmeztettem egy rokont, de letojta, aztán komolyabb baj lett). Mert nálunk az ment, hogy amit apám mond, az szentírás, a gyerek meg hülye.
2016. máj. 3. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!