Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit tehetek azellen, hogy...

Mit tehetek azellen, hogy embereket akarok birtokolni?

Figyelt kérdés
Észre vettem magamon,hogy csak akkor jövök ki jól valakivel,ha birtokolhatom. Szeretem ha emberek behódolnak,és éreztetik hogy nélkülem nem jó az életük. Mondjuk ezért nagyon sokat teszek,ugye valamit valamiét. Van egy jópárvilyen ember mellettem, viszont másokkal nem tudok mit kezdeni. És kicsit már kezd megijeszteni,hogy sok barátkozó embernek fordítok hátat,mert nem tudom kisajátítani. Annyi embert elvesztettem már így, de egyszerűen levegőnek és ellenségnek látom, ha nem csak velem van. Érzem én is,hogy komoly bajom van,de hogy küzdjem ezt le?
2016. ápr. 28. 15:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ez nárcisztikus személyiség/esetleg nárcisztikus személyiségzavar (is) lehet akár, az írásod alapján.

Rossz hír, hogy nem tudom, megtudnál-e változni, szerintem nem igen, max kontrollálni egy szintig, talán.

2016. ápr. 28. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!