Mit tehetek azellen, hogy embereket akarok birtokolni?
Szia. Nem nincs nagyobb gondod ne aggódj CSAK...
Te szeretnél MINDIG a középpontba lenni és elvárod, hogy rád figyeljenek..ha nem figyelnek rád akkor mindenkinek megkeseríted az életét..(nekem így jött le amit írtál) figyelj! Próbáld meg ezt leküzdeni, hogy mindenki rád figyeljen. Hidd el nem csak te fogsz hátat fordítani de késöbb rájönnek h kisajátítod az embereket..Próbálj kicsit háttérben maradni és nem a középpontba..azért sajátítod ki az embereket.. Nem birod elviselni ha több barátnője van valakinek vagy barátja..mert akkor nem rád figyelnek! Hidd el..ez nekedesz rossz.vagy megpróbálsz ezen gyorsan változtatni vagy felemészt az egész és rájönnek h veled felesleges barátkozni..magadnak teszel csak jól ha átgondolod!
Szerintem ne hallgass arra, ha valaki azt mondja, hogy nincs nagyobb gond...
A megoldás az az volna mondjuk, hogy meg kéne térni például, és akkor rájönnél, hogy senki nem a tiéd és nem birtokolhatod, mert még te sem vagy a magadé, és hogy ráadásul milyen abszurd tévedésben élsz, amikor azt hiszed, hogy ezt a magatartásodat gyakorolva, mások lesznek elsősorban meg -és hozzád kötve általad, holott elsősorban te vagy az, aki meg van kötve és aki rab, a saját kényszerei által. Ezekben a szellemi(...) dolgokban, az, ami külső, kivülről jövő erőhatás (még ha bármily negatív is), mindíg Kevésbé súlyos, mint a belső. Az más kérdés, hogy aki belsőleg van megkötöződve a saját bűne(i) által, az tud ártani másoknak is.
Szerintem vedd ezt nagy kegyelemnek, hogy érzed és felismered a probléma probléma jellegét és negatív voltát a viselkedésedben és élj ezzel a felismeréssel jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!