Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Én vagyok ennyire észrevehetet...

Én vagyok ennyire észrevehetetlen, vagy mások a bunkók?

Figyelt kérdés

Mikor megyek az utcán, más emberek simán nekem jönnek, rálépnek a lábamra, aztán még nekik áll feljebb. Valamelyik nap egy biciklis jött velem szemben, én ugyanazon a vonalon mentem a járta egyik szélén, erre előttem 3 m-rel felém kanyarodott és majdnem elütött o.o Aztán még nekem kezdett el ordibálni, hogy miért nem nézek az orrom elé. Vagy olyan is volt, hogy át akartam menni egy zebrán, zöld volt a lámpa, átmentem. Mikor odaértem a végéhez, még el se kezdett villogni a zöld lámpa, mikor két biciklis a mellettem álló autó mögül kigurult, pedig tudtommal ha az autónak meg kell állni a piros lámpánál, akkor nekik is, ha már ott mennek :"D És majdnem elütöttek és még ők kezdtek utánam ordibálni, hogy "Te kis hülye k..a, mit jössz elénk"...

Már azon csodálkozom, hogy az autók nem ütnek el xD Komolyan ennyire lehetetlen lenne észrevenni? Szerintem nem vagyok a 160 cm-mel olyan alacsony se, meg ruhákból se terepszinűt hordok, hogy láthatatlan legyek. Akkor miért jönnek nekem az emberek meg ütnek el majdnem a biciklisek is?

2016. márc. 14. 17:32
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Szerencsétlenül jönnek ki a lépéseid. Lehet esetlennek is tűnsz, így könnyű préda vagy beszólásra nekik. De ez nem biztos, én ilyet még nem tapasztaltam...
2016. márc. 14. 17:38
 2/8 anonim ***** válasza:
29%
Ez olyan mint mikor bemondják a rádióba hogy egy őrült a forgalommal szembe megy az autópályán, és te megszólalsz: " mit egy? az összes!"
2016. márc. 14. 17:42
 3/8 A kérdező kommentje:
Ja biztos én vagyok szinvak, vagy én nem tudok a járda egyik oldalán menni.
2016. márc. 14. 17:43
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Hát, nem is engem akarnak lépten nyomon elgázolni..
2016. márc. 14. 17:55
 5/8 anonim ***** válasza:
10%
talán biztos te vagy a casper a szellem és nem vesznek észre:D
2016. márc. 14. 18:00
 6/8 anonim ***** válasza:
160 centisen azért elég alacsony vagy szerintem. Persze, ez nem ok arra, hogy elüssenek.
2016. márc. 14. 19:58
 7/8 A kérdező kommentje:
Jó, lehet tényleg nem vagyok annyira magas..:D De tényleg mindig mindenki belém jön meg ilyesmik, mintha nem is vennék észre, hogy ott vagyok..Lehet, tényleg olyan esetlennek tűnhetek kivülről..
2016. márc. 14. 20:07
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
lehet láthatatlan vagy ,húzz egy zsákot magadra és úgy járkaljál.
2016. márc. 14. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!