Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért ilyen bunkók és vidékiek...

Miért ilyen bunkók és vidékieket lenézők a pestiek?

Figyelt kérdés
Mert nekik csak budapest nekik a világ és egy vidékire meg úgy tekintenek hogy tehénfejő tájszólásos emberek, és kb leutaznak mondjuk székesfehérvárra nekik az már vidék...

2014. jan. 7. 17:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
49%
Észosztásnál sajnos nem mindenki volt jelen, és azok is szaporodnak akik ellógták azt...
2014. jan. 7. 17:42
 2/13 anonim ***** válasza:
43%

Ha lótrágyába lépnének,sikítanának,mint egy kislány.Szánalom az összes.

14/l

2014. jan. 7. 17:55
 3/13 anonim ***** válasza:
90%
Én is vidéki vagyok..de ha lótrágyába lépnék én is visítanék..szerintem kb. mindenki:)xd
2014. jan. 7. 19:28
 4/13 anonim ***** válasza:
50%

én voltam már szfvon, szerintem ott pont értelmesebbek az emberek, mint a pestiek.

szerintem a pesti embereket meghülyíti a sok nyüzsgés, tömeg, szmog, nem tudom mi ,de 1 értelmes pestivel nem tlaálkoztam életemben.

azt sem értem, hogy mmiylen elmebeteg ember szerint szép pest, az, ahol az ürülék hónapokig ott van az utcán, és nem takarítják el, meg ehhez hasonló dolgok. és nem a sikátorokban, hanem a nemzeti múzeum előtt.

2014. jan. 7. 21:42
 5/13 anonim ***** válasza:
69%
Provokálás ez is. *automata szöveg indul: Ne általánosíts, nem mindenki ilyen, biztos, csak rossz embereket ismertél meg, pedig vannak ott jók is. Vidéken is sok a városi gyűlöli, ők se jonnak bla bla... Automata szöveg off. Ja, és ne provokálj, mert ez az. Millió ilyen kérdés van már...
2014. jan. 7. 21:46
 6/13 A kérdező kommentje:
Egyébként nem szfvn lakok :) amugy meg nemértem hogy a külföldiek mi szépet látnak pesten kijönnek a keletiből és megcsap az állott húgy és csatornaszag az utca meg telivan hányva és azérrt nincs valami sok látnivaló
2014. jan. 7. 21:49
 7/13 zgyzgy ***** válasza:
13%

Én budai vagyok, és nem szeretem ha pestinek neveznek, mert a kettő nem ugyanaz. Ahogy vidéki és vidéki között is nagy különbségek vannak.

Amúgy nem szeretek a fővárosban lakni, de azért tudok pár jó helyet. Javaslom, hogy ha itt jársz menj fel a budai Várba, a Gellért hegyre, a Normafához, és ne a Keletinél meg hasonló szar helyeken téblábolj.

2014. jan. 7. 22:47
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Sokan a Budaiak miatt vannak rossz véleménnyel az összes fővárosiról,mert úgy gondolkodnak,mint az előttem hozzászóló kedves lakos.Mert mivan a Keletinél? Semmi.Ja de mégis,néhány olyan ember aki nem értelmiségi,és hó végén már ügyeskednie kell,hogy be tudja osztani a pénzét.Nem kéne lenézni az embert azért,mert kevesebb pénze van.
2014. jan. 8. 08:44
 9/13 zgyzgy ***** válasza:
18%

Senkit nem akartam megbántani, de hát objektív tény, hogy Buda és Pest között érezhető a különbség, s ez már az ingatlanárakon is lemérhető.

Továbbá annak is van valami oka, hogy egy városnézés során rendszerint a belváros (Bazilika, Hősök tere) és Buda (Citadella, Várnegyed) kerül bemutatásra, és nem a Keleti, az Örs, meg a Köki. Egy turista nyilván nem kíváncsi egy idegen város szakadt negyedeire, hacsak nem szociológus vagy vöröskeresztes aktivista.

És senki ne gondolja, hogy Pesten nem élnek értelmiségiek, valamint, hogy Budán mindenki gazdag.

Azt pedig végképp nem értem, hogy az értelmiséget miért tartják gazdagnak.

2014. jan. 8. 13:14
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ja,mert a turisták letudják a Bp-i túrát a Várral,Gellért heggyel,Normafával,Parlamenttel,Bazilikával.Elég tájékozatlan vagy.Egy hónapban legalább 8-10 nap van,amikor turistákat igazítok el az utcán,akik a Hősök terét,Iparművészeti múzeumot,Terror házát,Dohány utcai zsinagógát keresik...A te általad külön világként tartott Budán meg ott van Békás.Na tessék.Nem élnek különb emberek ittse,ottse,max egyik helyen beképzeltebbek.Mellesleg jó néhány ezer,tízezer budai jár át pestre nap mint nap,tehát a város megítélésében ők is szerepet játsza
2014. jan. 8. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!