Miért ilyen bunkók és vidékieket lenézők a pestiek?
Ha lótrágyába lépnének,sikítanának,mint egy kislány.Szánalom az összes.
14/l
én voltam már szfvon, szerintem ott pont értelmesebbek az emberek, mint a pestiek.
szerintem a pesti embereket meghülyíti a sok nyüzsgés, tömeg, szmog, nem tudom mi ,de 1 értelmes pestivel nem tlaálkoztam életemben.
azt sem értem, hogy mmiylen elmebeteg ember szerint szép pest, az, ahol az ürülék hónapokig ott van az utcán, és nem takarítják el, meg ehhez hasonló dolgok. és nem a sikátorokban, hanem a nemzeti múzeum előtt.
Én budai vagyok, és nem szeretem ha pestinek neveznek, mert a kettő nem ugyanaz. Ahogy vidéki és vidéki között is nagy különbségek vannak.
Amúgy nem szeretek a fővárosban lakni, de azért tudok pár jó helyet. Javaslom, hogy ha itt jársz menj fel a budai Várba, a Gellért hegyre, a Normafához, és ne a Keletinél meg hasonló szar helyeken téblábolj.
Senkit nem akartam megbántani, de hát objektív tény, hogy Buda és Pest között érezhető a különbség, s ez már az ingatlanárakon is lemérhető.
Továbbá annak is van valami oka, hogy egy városnézés során rendszerint a belváros (Bazilika, Hősök tere) és Buda (Citadella, Várnegyed) kerül bemutatásra, és nem a Keleti, az Örs, meg a Köki. Egy turista nyilván nem kíváncsi egy idegen város szakadt negyedeire, hacsak nem szociológus vagy vöröskeresztes aktivista.
És senki ne gondolja, hogy Pesten nem élnek értelmiségiek, valamint, hogy Budán mindenki gazdag.
Azt pedig végképp nem értem, hogy az értelmiséget miért tartják gazdagnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!