Ennyire bunkók lettek az emberek?
Tegnap senki nem köszöntött fel nőnap alkalmából!Még a párom sem!Két szót ilyen nehéz kimondani?Nem virágot akartam,egy sms jól esett volna.Minden évben fel lettem köszöntve,nem tudom mi lett az emberekkel.
Csak én vagyok ilyen s eggfejekkel körülvéve?
Egy kapcsolat szerintem amúgy is sikertelen, ha a felek úgy érzik, KÖTELESSÉGÜK ilyen mondvacsinált "ünnepekkor" FELKÖSZÖNTENI (!) a párjukat. Az utolsó válaszolónak igaza van. Tegnap észre sem vettem volna, hogy nőnap van, ha véletlenül rá nem pillantok fentről egy ülő utastársam mobilkijelzőjére, amin épp egy nőnapi köszöntésre válaszolt.
Tényleg sokkal érdekesebb dolgok akadnak az életben annál, mint hogy valaki állandóan számon tartsa ezeket a majomkodásokat. Ha szeretjük egymást, és törődünk egymással, akkor azt tegyük az év minden napján ugyanolyan minőségben, és ne a társadalmi szokások határozzák meg, hogy éppen hogy bánunk a másikkal, hanem a valódi indíttatás.
26/L
Nekem eszembe sem lett volna, hogy tegnap nőnap volt, ha nem nyomja a képembe a facebook. Igaz, engem felköszöntött sms-ben párom, mivel távkapcsolatban vagyunk, illetve a kollégáim is, de én magamtól nem tartom fontosnak.
Párommal is közöltem, hogy nekem ne vegyen semmit... mamájának meg anyujának igen, ha akar anyumnak is, de nekem ne. Egy megölt virágot meg aztán végképp nem várok senkitől. Azért a kettőért is vérzik a szívem amit a munkatársaimtól kaptam.
Nem értem... manapság ennyire rinyap.inák a nők?
Ja, és én is 26 vagyok.
Na jó, igy utólag is egy napot késve
Boldog hónapot nedek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!