Tudnátok segíteni? Tapasztalatok, tanácsok kellenének.
Mivel így írtad meg a felvételit, a többiek is hasonlóra képesek mint Te abban az iskolában (persze iskolán belül is lehetnek kisebb-nagyobb eltérések). Magyarul hozzád hasonló képességű diákok járnak oda is. A másik iskolába még magasabb a szint, oda olyan diákok is járnak, akik valószínűleg jobb teljesítményre képesek.
Éppen ezért nem kell tartanod tőle. Ha az első napon nem azt fogod mutatni, hogy mennyire visszahúzodó és csendes vagy, hanem bekapcsolódsz a többiek közé, akkor megkönnyíted a beilleszkedést. Mert azt hiszen ettől tartasz. Szóval sok sikert és fel a fejjel!
"Ezért félek, hogy ott stréberként fognak kezelni"
Ez viselkedésfüggő. Ha kimutatod, te nem szeretsz tanulni csak muszáj alapon nyomod, nem lesz ilyesféle probléma.
"Az erősebb sulinál nem féltem volna, hiszen oda tényleg magas intelligenciával rendelkező gyermekek jutnak be"
XDXDXD Aha.... XD Hidd csak ezt. Szinte nincs összefüggés.
Keress hozzád passzoló személyiséggel rendelkező embereket ismerkedéshez. Ne akarj logika ellenes lenni, mert sok "menő", akik egyébként fadarab szintjén menők, úgy csinálja.
Ui.: H lett csak 61 pontos? Én pár tantárgyból 3-as voltam, 1-2ből kettes, könnyűekből mint matek, tesi, fizika, kémia, stb, 5ös és 84 pontosat írtam 49 matekkal.ú
Ha beled is kirohad tanulástól aránylag, hogy lett ennyire rossz aránylag?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!