Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » I5 2500 Vélemények, tanácsok,...

I5 2500 Vélemények, tanácsok, tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Lehetősegem van most használtan hozzájutni egy i5 2500-hoz. 35e ft-ot kell fizetnem a jó állapotban lévő prociért. Azért is veszem meg használtan, mert így több marad VGA-ra. Mit gondoltok, játékra megfelelő lesz? Esetleg valakinek valami tipp, tanács? Köszönöm a válaszaitokat előre, mindenkinek megy a zöld pacsi!

2015. nov. 1. 02:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Naagyon nem lehet mit mondani, szerintem megéri (nekem egy ~15%-kal izmosabb van, az 50 újonnan)
2015. nov. 1. 02:51
 2/4 anonim ***** válasza:
36%

Szia,

Egy veszélyre hívnám fel a figyelmed!! Ezek Ivy-s processzorok, tehát olyan alaplap is kell. Ha haswelles alaplapod van, akkor ezt nem fogod tudni beletenni. (mert ügye ez nem derült ki, hogy alaplapot is akarsz venni.)

Illetve én sokallom a 35öt, pláne használtan :)

Varázs oldal: lec23.atw.hu én tőle veszem a cuccokat. kb 4 hónapja raktam össze az új gépemet és hűtőn kívül a többit nála vettem kb 30at spórolva pcx-hez képest.

I5 2500 nem rossz proci, de én inkább Haswell-t javaslom, bár tény, hogy olcsóbbak az ivy-s procik, de cserébe valamivel gyengébbek, többet fogyasztanak. Kisebb méretük/fogyasztásuk miatt, gyorsabban is melegednek.

Ha tényleg ezt veszed egy nagyon fontos tanácsot adnék:

GYÁRI HŰTŐT KUKÁBA!!! I5 4570-em gyári hűtővel, egy kisebb pörgetésre 70+fok, de volt, hogy 80at is át-át ugrotta árúkeresőről, 5000forintos deepcool hűtővel 40 fok.

2015. nov. 1. 05:30
 3/4 anonim ***** válasza:
64%
Az Ivy és Sandy kevésbé melegszik, mint a a Haswell, mert ott még nem volt IVR, hanem az alaplapra helyezték a feszültségszabályzót.
2015. nov. 1. 05:45
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Tisztázzunk pár dolgot:

A 2500 az nem ivy, hanem sandy.

Melegedés: Az Ivy és a Haswell a nagyon melegedős, mert itt már nem forrasztva van a kupak, hanem csak egy rossz minőségű paszta van alatta.

A 2500-nak még forrasztott kupakja van, ezáltal sokkal jobb hőleadása is van.

A prociról: még ma is elég erős proci, bátran meg lehet venni. Bár én 35-öt nem adnék érte használtan. (inkább olyan 30-at

2015. nov. 1. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!