I5 2500 Vélemények, tanácsok, tapasztalatok?
Szia,
Egy veszélyre hívnám fel a figyelmed!! Ezek Ivy-s processzorok, tehát olyan alaplap is kell. Ha haswelles alaplapod van, akkor ezt nem fogod tudni beletenni. (mert ügye ez nem derült ki, hogy alaplapot is akarsz venni.)
Illetve én sokallom a 35öt, pláne használtan :)
Varázs oldal: lec23.atw.hu én tőle veszem a cuccokat. kb 4 hónapja raktam össze az új gépemet és hűtőn kívül a többit nála vettem kb 30at spórolva pcx-hez képest.
I5 2500 nem rossz proci, de én inkább Haswell-t javaslom, bár tény, hogy olcsóbbak az ivy-s procik, de cserébe valamivel gyengébbek, többet fogyasztanak. Kisebb méretük/fogyasztásuk miatt, gyorsabban is melegednek.
Ha tényleg ezt veszed egy nagyon fontos tanácsot adnék:
GYÁRI HŰTŐT KUKÁBA!!! I5 4570-em gyári hűtővel, egy kisebb pörgetésre 70+fok, de volt, hogy 80at is át-át ugrotta árúkeresőről, 5000forintos deepcool hűtővel 40 fok.
Tisztázzunk pár dolgot:
A 2500 az nem ivy, hanem sandy.
Melegedés: Az Ivy és a Haswell a nagyon melegedős, mert itt már nem forrasztva van a kupak, hanem csak egy rossz minőségű paszta van alatta.
A 2500-nak még forrasztott kupakja van, ezáltal sokkal jobb hőleadása is van.
A prociról: még ma is elég erős proci, bátran meg lehet venni. Bár én 35-öt nem adnék érte használtan. (inkább olyan 30-at
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!