Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gondolkozom, hogy elmegyek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gondolkozom, hogy elmegyek egy swinger klubba, tanácsok, tapasztalatok? 27 F

Figyelt kérdés
2015. nov. 9. 21:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelnének a tapasztalataitok. Vagy ha tudtok jó helyeket ajánlani.
2015. nov. 9. 22:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is elmennék megmérettetni magam :) Aztán, lehet csak a szám lenne nagy ;)
2015. nov. 9. 22:12
 3/7 anonim ***** válasza:
63%

Az a baj pöc_sösök, hogy egyedüli pasiként bemenni swinger klubba ami minőségi szinte lehetetlen.

Lepukkant f0stos alja népekkel telibe bejuthattok, na de ott bedugni bárkibe is a kukit nem szerencsés.

Amennyiben már korábban voltál ott nőkkel, utána persze megy egyedül is. Viszont csak úgy hogy ismeretlenként egyedül akarsz odamenni, ezt felejtsétek el.

2015. nov. 9. 22:49
 4/7 anonim ***** válasza:
63%

Ami lemaradt:

Itt nem arra gondolok, hogy nem lenne bátorságotok. Hanem hogy a swinger klubbok nem a facér pasikat hívogatják hanem a párokat - facér nőket. Ez nem csak arról szól, hogy kifizetsz x ezer forintot és mehetsz dugeszolni. Itt látogatói körök vannak, akik nem nézik szívesen a random arcokat.

2015. nov. 9. 22:50
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

Kedves utolsó arrogáns f_sz!

A kérdező tanácsot kért, én pedig véleményt, ill. jó klubokat. Megjegyzem egyikünk sem állította, hogy egyedül menne, de örülök, hogy te ilyen jól tájékozott vagy :)

Mindig örömmel olvasok hasznos hozzászólásokat. Máskor a kioktató hangnemet, tartsd meg légyszíves az osztálytársaidnak, családodnak, barátaidnak.

30f

2015. nov. 9. 23:05
 6/7 anonim ***** válasza:
27%

Kedves életképtelen 30 éves úr.

Leírtam a tapasztalatokat. Illetve hogy ne lepődjetek meg, ha egyedül sza rra se mentek.

Tisztelet nélkül.

2015. nov. 9. 23:16
 7/7 anonim ***** válasza:
80%

Azt tudom Neked ajánlani, hogy nőnemű ismerősöddel menjél párban, vagy a klubok partnerkereső oldalán keress hölgyet, aki törzsvendég egyébként, de bevezet a világba. Az első megoldással Te döntöd el, hogy kit viszel, párcseréhez van legalább egy párod és így könnyebb a dolgod, hiszen erről szól. Ha a második megoldást választod, előfordulhat, hogy nem a legdekoratívabb hölgy lesz a partnered, de ha nem zavar, akkor az is adja.

Ha szingli pasiként egyedül mész, akkor előfordulhat, hogy vagy nem szexel olyan nővel, aki neked amúgy bejönne, vagy csak egy 10-1-es gangbanghez férsz éppen oda. Ha nem okoz gondot 15-25-ig kifizetni olyanra, ami nem biztos, akkor ez sem para, mert mindenképpen sok új tapasztalatot szerzel.

Klubot a DreamLand-et tudom ajánlani Kőbányán. Az a legelső az országban és a legtöbben is oda járnak.

2015. nov. 10. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!