Miért gondolkodi így a mai tinik nagy része?
15/L vagyok, és az osztálytársaim nagy része folyton azt meséli, hogy ki mennyit ivott a hétvégi buliban, meg hogyan hányták össze magukat. Először nem is hittem el, de most már tudom hogy ilyenkor mindig igazat mondanak. Pedig egy nagyon jó suliba járok, és nem gondoltam volna hogy itt is vannak olyanok akiknek csak az iváson jár az eszük.
Én viszont egyáltalán nem vágyom erre, és azon a véleméynen vagyok hogy egy tizenöt éves gyerek tanuljon hogy majd normális élete legyen. Még van pár ilyen ember az osztályban, velük nagyon jóban vagyunk, de egyre jobban ki vagyunk rekesztve.
Meg nálunk az a menő, ha valaki iszik, nem tanul és bunkóskodik mindenkivel, a tanárokkal is. Aki viszont nem, azzal szemtől szembe jópofik, de a háta mögött állandóan kibeszélik.
Bocsi az álatlánsításért, tudom hogy nem mindenki ilyen.
Előre is köszönöm a válaszokat.

Agymosás miatt.
Igen elégég unlogika uralkodik. Ne törődj vele, örüljetek, kivagytok rekesztve, így nem kell velük beszélni.
Nekem mindig volt 1-3 haverom akikkel kirekesztettünk 25-30 embert, szóóóval.. :D :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!