Aspergeres tinik ti hogy éltek ezzel a problémával? Miben emelkedtek ki a többiek között? Mi okoz nálatok nehézséget? 16/L asp
Figyelt kérdés
2015. dec. 22. 11:37
1/5 anonim válasza:
A kérdésekre sorban:
-szerintem nem probléma
-nem mindegyik aspergeres átlagon felüli, de speciel matek/fizika
-ismerkedni, szocializálódni
18/f
2/5 anonim válasza:
Priviben megy, ha nem haragszol.
3/5 anonim válasza:
Pszichológus mondta, hogy ez a bajod?
4/5 A kérdező kommentje:
Igen
2015. dec. 27. 18:24
5/5 anonim válasza:
Ha még érdekel a válaszom:
Negatív dolgok,amik zavarnak:Nem kötődök a szüleimhez,az érzelmeim szűk skálán mozognak,hamar kezdek el kötődni lányokhoz,ami átalakul egyfajta beteges megszállottsággá,nehezen tartok fenn kapcsolatokat(A megszállottság dolog amúgy nem esik le senkinek max a barátaimnak.)
Pozitívumok: Mindenki intelligensnek,okosnak tart. Komolyan veszik a véleményem. Magas az IQ-m. Igazából más eszembe se jut :D
Most 18vagyok,de egyetem végéig nem tervezek párkapcsolatot. Nem vagyok rá alkalmas. Még ha jól is nézek ki meg stb. Csak megbántanék embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!