Vannak itt hasonló problémával küzdő és hasonló korú fiatalok?
17 éves fiú vagyok és lánynak is érzem magam. Szeretek női ruhában lenni, szeretem elképzelni magam így.
Vannak itt 14-20 évesek, akik hasonlóan éreznek? Akár csak annyiban hogy szeretnek női ruhát felvenni. Szeretném végre valakivel felvenni a kapcsolatot, aki hasonló.
Kéjencek kíméljenek, jelentve lesznek.
17
Biztosan hallottál már Ruby Rose-ról. Ő is hasonló, mint te, angolul genderfluid-nak nevezik a jelenséget, magyarul talán nemtelennek nevezném. Rajta kívül másokról is hallottam már, szerintem teljesen normális, nincs veled baj, manapság egyre inkább kiderül, hogy a világ nem csupán fekete és fehér, rengeteg féle ember létezik különböző szexualitással és nemi identitással. :) Légy erős, remélem találsz valaki hasonlót, de ha nem zavar, hogy én nem vagyok ilyen, én is szíbesen beszélgetek veled. :)
19/L
Jelen, Master! :D
Annyi különbséggel, hogy én a másik véglet vagyok; az Adolf Hitler frizurás, nap, mint nap favágószerelésben közlekedő meg nem értett férfilélek női testben. :D
Nyugodtan dobj meg egy privivel, ha gondolod, szívesen felvenném egy ""magamfajtával"" a kapcsolatot. :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!