Normális hogy a mai tinik ennyire exhibicionisták?
Szerintem a facebook és társaiknak hála csak előtérbe tudtak kerülni a hülye, degenerált emberek, és a normálisak továbbra is a háttérbe húzódnak.
Azt is el kell ismernem, hogy tinédzserkorban még a később normális emberek is művelnek vállalhatatlan dolgokat, persze van egy réteg, akiknek agyátültetésre lenne szüksége, bármilyen normális létformához.
5-ös válaszoló
"Szerintetek ki a felelős azért, hogy hogyan nő fel a következő nemzedék? Ki neveli őket? :)"
Szerintem meg pont az, hogy ki NEM neveli őket rendesen :D
Az ilyen mértékű elkorcsosulás szerintem főleg a normális nevelés hiánya miatt következik be...
De amúgy így van, kérdező. A világ már másabb és azt kell mondanom, hogy csak rosszabb lett.
"De ha azt mondjátok hogy ez a normális"
Normális... Relatív. Kinek mi? Ők ebben a nemzedékben nőttek fel és mivel mindenki ilyen körülöttük, ők is ilyenné váltak. Nekik ez a "normális" mert a társaik is ilyenek.
"akkor a jövő társadalma beképzelt önimádókkal lesz tele."
Aztán ez a személyiség az életkorral lassan, de változik. Vagy nem, egyes embereknél megmarad sajnálatosan :D
De ne aggódj, vannak még abban a generációban is "normálisabb" emberek, csak ők nem csinálnak ilyet, ezért nem lehet őket észrevenni.
"Ezért nem tudom hogy ez bosszantson e engem vagy ne."
Nem muszáj bosszantania, egyszerűen ne törődj velük. Fiatalok még és sokat fognak változni életük során.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!