Miért ilyen elképesztően buták, beképzeltek, exhibicionisták a mai tinik?
Mélyen tisztelt kortársaim élik a saját életüket, jól vannak, köszönik szépen. A leckeírás és tanulás pedig minden bizonnyal nem tartozik az erősségeik közé, meg minek is csinálják? Nem lesz rá szükségük az életben, tényleg, dehogy... Facebookra feltölteni a pucsítós képeket meg chatelni egész nap az egyszerűbb. Ha sokan lájkolják ezeket a hímnemű egyedek, akkor megjön az önbizalmuk, és valószínű azért beképzeltek. A fiúk is nagyjából ezért, csak ők a hasukról tesznek fel képet.
És igen, ennek van értelme. Szerintük.
a válasz nagyon egyszerű
mert ömlik a világi szarlé a buta pofájukba egész nap az interneten
kik a sztárok, hírességek, milliárdosok a 21. században? az értéktelen legalja
ergo mindenki ezekhez hasonul, mert nyilvánvaló, hogy egy bézbólsapis-szelfi egy retardáltnak kevesebb fáradtságába kerül, mint mondjuk elvégezni az orvosit (amit úgysem tudna)
#4-es: Én nem tartozom ezek közé, ezt tisztázzuk, de jó pár ilyet ismerek. Tudom, ezt most nehéz lesz felfogni, de sokan közülük kitűnő tanulók elit sulikban, és vinni fogják valamire az életben. Az, hogy hétvégén buliznak, ebben nem akadályozza meg őket...
A kérdezőnek: ha ennyit foglalkozol azzal, hogy tinip***ák mit raknak ki fészbukra, te is eléggé unatkozhatsz. :):) Szerintem keress magadnak valami hobbyt!
Régen is volt sok hülyegyerek, csak más fórumon nyilvánultak meg. Telefonbetyárkodás, megrongálom a szomszéd kerítését, lopok a gyümölcséből. Ez is k..va idegesítő.
Régen is unatkoztak a gyerekek, és ugyanennyi hülye volt mint most, csak most nagy dózisban, közvetlenül ömlik az ember arcába, és rosszabbnak tűnik a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!