Miért van az, hogy a legtöbb kérdést tinik teszik fel?
Figyelt kérdés
2013. dec. 16. 21:54
1/9 narancs-virág válasza:
EZT miböl gondolod? Mert szerintem NEM tinik teszik fel a legtöbb kérdést.
2/9 A kérdező kommentje:
Nézd végig a kérdéseket ebben a kategóriában, vagy a szexualitás/szerelemben, vagy a szórakozásban, mit hagytam ki? Amikor én voltam tini, mi is beültünk az iskola számítógépes termébe csetelni, de az időnk nagy részét mással töltöttük. És örülnék több olyan kérdésnek, ami felkelti az érdeklődésem, sok kérdésből már kinőttem.
2013. dec. 16. 22:01
4/9 anonim válasza:
Egyébként azt hol lehet látni ezen az oldalon, hogy ki hány éves? (lehet, hogy most kicsit off-topic voltam)
5/9 A kérdező kommentje:
A feltett kérdésekből és a válaszokból lehet következetetni.
2013. dec. 21. 11:22
6/9 anonim válasza:
Igaz, bizonyos esetekben tényleg lehet következtetni rá, amikor pedig odaírják, hogy például 14 F, akkor egyértelmű.
De szerintem jóval több az olyan kérdés, amiről semmi nem derül ki a kérdezőről, vagy tényleg csak minimális. Tehát én ezt így nem jelenteném ki, ebből következőleg a miértjére sem tudok felelni.
Egy próba:
Például szerinte(tek) én hány éves vagyok, és milyen nemű? Miből következtet(tek) erre? (Jöhet több embertől is válasz)
7/9 A kérdező kommentje:
Legyél mondjuk 22 éves nő.
2013. dec. 22. 23:30
8/9 anonim válasza:
Érdekes elképzelés, a nemem nem talált, viszont a éltekoromban csak 1-et tévedtél, felfelé. (21)
9/9 A kérdező kommentje:
Feltételeztem, hogy téged érdekelnek azok a témák, amiket a kiírt kérdések (a fentebb említett kategóriákban) felvetnek. Tehát a tini korosztályhoz közel álló lehetsz.
2013. dec. 25. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!