Boltban sorban állásnál mi a szabály, mindenki maga elé, vagy maga után rakja a következő vásárlót elválasztó "tárgyat"?
Figyelt kérdés
Néhányan felborítják a sort, és olyankor valakinek kettőt is kell tennie maga elé is meg után. Velem már sokszor történik ez és kezdem unni.2016. febr. 12. 20:21
12/21 anonim válasza:
Tipikus csináljunk magunknak problémát valami pitiáner dologból, hogy aztán lehessen dünnyögni miatta még fél kilenckor is és internetre kérdést kiírni... Eszembe nem jut ilyeneken gondolkozni, meg háborogni rajta órákat :)
14/21 anonim válasza:
Elvileg mindenkinek a sajátja mögé kéne rakni. De nekem is mindig raknom kell elé meg után is, mert az előttem lévő soha nem rak a sajátja mögé. Mondjuk én ebből nem szoktam ügyet csinálni, mivel úgyis sokáig kell sorban állni, bőven ráérek közben pakolászni. Csak azt utálom, amikor egy pénztárnál csak 1 ilyen elválasztó van, vagy egy sem, és akkor figyelnem kell, hogy nehogy túlságosan rápakoljam a cuccaim az előzőre vagy a mögöttem lévő ne pakolja túl közel az övéit az enyémhez, hogy lehessen látni, hol van az eleje meg a vége.
15/21 A kérdező kommentje:
Istenem a sok ertelmes. Akik azt irjak hogy "Moge", azok mire gondolnak, maguk moge, vagy az elottuk levo moge?? Ertelem szint 0
2016. febr. 13. 12:49
16/21 anonim válasza:
Csak egy tipp, mielőtt sértegeted azt aki válaszol neked, olvasd el a kérdésed amit feltettél. A kérdés a saját cuccaidra szól, tehát mikor az a válasz, hogy mögé, azt úgy értik, hogy a saját cuccai mögé kell rakni. Bár a stílusodból egyértelmű, hogy te az a fajta ember vagy akinek ha nincs problémája, generál magának, nehogy már unatkozzon.
17/21 anonim válasza:
Nekem beszólt a kérdező privát üzenetben. Hihetetlen, hogy egyeseknek mire van idejük. :D
18/21 anonim válasza:
Be kellene már vezetni, hogy a kérdezőt is lehessen értékelni.
Jó, igen, tudom, ők magukról állítják ki a bizonyítványt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!