Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Boltban sorban állásnál mi a...

Boltban sorban állásnál mi a szabály, mindenki maga elé, vagy maga után rakja a következő vásárlót elválasztó "tárgyat"?

Figyelt kérdés
Néhányan felborítják a sort, és olyankor valakinek kettőt is kell tennie maga elé is meg után. Velem már sokszor történik ez és kezdem unni.
2016. febr. 12. 20:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Mögé
2016. febr. 12. 22:24
 12/21 anonim ***** válasza:
93%
Tipikus csináljunk magunknak problémát valami pitiáner dologból, hogy aztán lehessen dünnyögni miatta még fél kilenckor is és internetre kérdést kiírni... Eszembe nem jut ilyeneken gondolkozni, meg háborogni rajta órákat :)
2016. febr. 12. 22:32
 13/21 anonim ***** válasza:
A 12-essel értek egyet! :)
2016. febr. 12. 23:30
 14/21 anonim ***** válasza:
Elvileg mindenkinek a sajátja mögé kéne rakni. De nekem is mindig raknom kell elé meg után is, mert az előttem lévő soha nem rak a sajátja mögé. Mondjuk én ebből nem szoktam ügyet csinálni, mivel úgyis sokáig kell sorban állni, bőven ráérek közben pakolászni. Csak azt utálom, amikor egy pénztárnál csak 1 ilyen elválasztó van, vagy egy sem, és akkor figyelnem kell, hogy nehogy túlságosan rápakoljam a cuccaim az előzőre vagy a mögöttem lévő ne pakolja túl közel az övéit az enyémhez, hogy lehessen látni, hol van az eleje meg a vége.
2016. febr. 13. 09:49
 15/21 A kérdező kommentje:
Istenem a sok ertelmes. Akik azt irjak hogy "Moge", azok mire gondolnak, maguk moge, vagy az elottuk levo moge?? Ertelem szint 0
2016. febr. 13. 12:49
 16/21 anonim ***** válasza:
90%
Csak egy tipp, mielőtt sértegeted azt aki válaszol neked, olvasd el a kérdésed amit feltettél. A kérdés a saját cuccaidra szól, tehát mikor az a válasz, hogy mögé, azt úgy értik, hogy a saját cuccai mögé kell rakni. Bár a stílusodból egyértelmű, hogy te az a fajta ember vagy akinek ha nincs problémája, generál magának, nehogy már unatkozzon.
2016. febr. 13. 13:09
 17/21 anonim ***** válasza:
Nekem beszólt a kérdező privát üzenetben. Hihetetlen, hogy egyeseknek mire van idejük. :D
2016. febr. 13. 13:18
 18/21 anonim ***** válasza:

Be kellene már vezetni, hogy a kérdezőt is lehessen értékelni.

Jó, igen, tudom, ők magukról állítják ki a bizonyítványt :D

2016. febr. 13. 14:05
 19/21 anonim ***** válasza:
(A kérdező csak trollkodik)
2016. febr. 13. 14:43
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem 100-as az tuti. :D
2016. febr. 13. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!