Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Boltban sorban állásnál mi a...

Boltban sorban állásnál mi a szabály, mindenki maga elé, vagy maga után rakja a következő vásárlót elválasztó "tárgyat"?

Figyelt kérdés
Néhányan felborítják a sort, és olyankor valakinek kettőt is kell tennie maga elé is meg után. Velem már sokszor történik ez és kezdem unni.
2016. febr. 12. 20:21
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Magad mögé teszed, mert nem szeretnéd, hogy a mögötted levőét a tiédhez számlázzák.
2016. febr. 12. 20:29
 2/21 anonim ***** válasza:
42%
Jajj, letörik a kezed?
2016. febr. 12. 20:31
 3/21 A kérdező kommentje:
En is igy gondolom. De van hogy az elottem levo nem rak maga utan.
2016. febr. 12. 20:32
 4/21 A kérdező kommentje:
Nem torik le a kezem, de most pl. direkt megfigyeltem hogy latta hogy osszeer az o cuccai meg az enyemeke es lattam hogy nezte vagy 2mp-ig es nem rakta oda... en meg csak azert se raktam hagytam hogy a penztaros hozzaszamolja az enyemet az ovehez.. aztan storno.
2016. febr. 12. 20:33
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét helyre szoktam rakni, jobb a békesség.
2016. febr. 12. 20:33
 6/21 A kérdező kommentje:
Es hogy meg tetozzem, az elottem levok egyutt voltak de kulon fizettek... csacsogtak ahelyett hogy inkabb az elvalasztot rakta volna le az a ven fasz.
2016. febr. 12. 20:35
 7/21 anonim ***** válasza:

Ja, és szegény pénztárost szivattad meg vele - remek megoldás...

Legközelebb rendelj házhoz és akkor nem ér ilyen kellemetlenség! :D

Még hogy beszélgetnek az emberek egymással és nem figyelnek a szabályokra! Miccsoda emberek vannak!!!... :D

Tudod, kérdező, azt kívánom, hogy életedben ez legyen a legnagyobb baj, ami történik Veled...

De ha van 2 mp-ed, akkor gondolkodj el Nick Vujicic életén, esetleg olvasd el a könyvét (se keze, se lába, mégis boldogan él :-) )

2016. febr. 12. 20:52
 8/21 anonim ***** válasza:
94%
Amúgy csak megemlítem, de gondolom ahol vásárolsz futószalagra pakoljátok az árut, mint kb minden nagyobb boltban, tehát ha a cuccaid összeérnek az előző vásárlóéval az azt jelenti, hogy te pakoltad rá a cuccaidat az övéire.
2016. febr. 12. 21:29
 9/21 anonim ***** válasza:
Mögé, az előttem lévő cuccoktól meg távolabb rakom az enyémet. Legrosszabb esetben ha nem venné észre a pénztáros, akkor szólunk, hogy az már nem az előttem lévőké.
2016. febr. 12. 21:31
 10/21 anonim ***** válasza:
Elé beszoktam rakni, mögé csak akkor, ha látom, hogy sok cucca van és épp pakolja.
2016. febr. 12. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!