miért lenne ciki?
ebben a korban szoktál lejjebb helyezni a répát, nem az orrát jelképezi hanem mást :D ja és ezt a suli udvarán természetesen :D
22F
Nem, az minden korban jó móka. :)
Nem kell hivatalból besavanyodni.
Csak annyira mint anyukáknak a homokozóban a gyerekkel játszani miközben a gyerekek már rég bújócskáznak.
Bár.. én gyerek nélkül is képes vagyok hintázni egyet :)
#4: miért a hinta csak a gyerekeknek szól? :O
a felnőttek csak robotoljanak vagy mi? :D
és azzal mi van amikor nem engedik a 15 éves srácot lecsúszni a csúszdán az aqua parkban? :D akkor az kinek készült? :D
nem minden móka a gyerekek miatt van :)
legózni is tök jó buli, nem kell hozzá gyerek :D
22F
Adam: szerintem nem, de itt is volt a kismamás részen aki felvetette, hogy ciki, ha anyuka ugyanúgy élvezi a játszótéri játékot, mint a gyerek. Szerencsére a legtöbben nem így gondolják.
A főnököm a gurulós széken imád gurulni és együtt mosolygunk rajta.
Létezik olyan melóhely, ahol pingpongasztal van és csocsó.
Szerintem fontos, hogy valamennyit megőrizzünk a gyerekségből. Az érdeklődést, a kíváncsiságot, hogy a kolleganővel ki tudjunk könyökölni az ablakba naplementét csodálni akkor is, ha egyébként fogalmunk sincs mi lesz a hó utolsó napjaiban.
El avyg tévedve angyalom
13 éves vagy, miért gondolsz arra hogy ciki? tán valaki megemlítette? az ciki hogy manapság sokan 13 évesen lefekszenek fűvel fával!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!