Egy borzasztón ciki helyzetbe kerültem, mérhetetlenül gáz. Mit tegyek?
Az a lényeg, hogy nyáron volt pár elég kellemes időtöltésem a haverokkal, meg is ismertem valakit, aki persze kortól függetlenül flörtölni kezdett velem, lehet 5-6 év volt közöttünk így saccból...beszélgettünk, könnyen megleltük az összhangot (nem is jutott eszünkbe elárulni a korunkat, mert annyira jó volt, hogy talán nem is tartottuk a legfontosabbnak, és látszólag sem volt nagy a korkülönbség), egyre több időt töltöttünk együtt, de par napnál nem volt több, augusztus vége, és mindenki ment haza...meló, iskola, egyetem...stb. Aztán persze fel is keresett, azzal a szöveggel, hogy mennyire jól érezte magát, találkozhatnánk-e valamikor.
Hát találkoztunk is, évnyitón, az osztály kaptuk a jelentést, hogy jött egy új tanár.......majd leszakadt a pofám, mikor megláttam őt, és ha nem elég, tanítani is fog. Azaz Ő! Hát ez a sza r helyzet van most. Mit tegyek? Kerülöm...a legcikibb, hogy ő nem is tudta, hogy még csak most vagyok 17 éves. Egyébként nem kell itt a sztereotípiára gondolni, hogy bizonyára kivágott cuccokba járok, felnőttes akarok lenni...kerülöm is a feltűnőséget.
Beszéljetek meg egy találkozót,a suliban viselkedjetek úgy,mint 2 idegen, mert neki ebből komoly gondjai lehetnek.
Gondolom a karrierjét nem akarja feladni.
Nem egyszerű a helyzet,de ha titokban tartjátok,nem lesz gond.
Kérdezd meg,ő mit szól az egészhez, biztosan nagyon fura neki is ez az egész.
Beszéljétek,és találjátok ki,így is belevágtok-e!?
Felelés?
Dolgozat javítás?
Ne aggódj, felnőtt ember,tudnia kell kezelni.
Sok szerencsét :)
Pedig nem kellene szégyellned magát,ez tényleg egy filmbe illő történet...
Ha ő nem erőlteti ezt a találkozót,annak nyilván megvan az oka.
Ha gondolod szervezz te egy találkozót, szerintem fogtok ti ezügyben beszélni,csak egyelőre mindenki próbál alkalmazkodni a helyzethez.
Ha ez igaz, tök jó, filmes az egész :D
Bocsi, de próbálj meg ezen "nevetni". Később legalább lesz mit mesélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!