Másokat is idegesít ez az egészségmánia?
"szerintem felesleges ez a nagy felhajtás, "
Szerinted. Mas szerint meg nem. Ha nem artanak neked vele (marpedig nem artanak, maximum annyit hogy esz teged a sarga irigyseg es igy kompenzalsz) akkor nulla kozod van hozza.
"ezzel egyutt semmibe venni a jo modort es a szakacs rengeteg munkajat"
En ezt szemely szerint ostobasagnak tartom. Siman nem eszek abbol ami nem izlik vagy nem szeretem, akkor miert ne tehetnem meg hogy az eppen aktualis dietam miatt ne egyek meg valamit?
A magyar konyha amugy is borzalmas, zsirt szenhidrattal, ennyit ismer csak. Pl. a parolt zoldseg mint koret teljesen ismeretlen. Az ember meg nem mindig akar egy ulto helyeben lenyomni 1500 kaloriat.
"Nem attól fognak lefogyni hogy felírják mennyi kalóriát vittek be, "
Valoban nem. Attol fognak fogyni ha kevesebb kaloriat visznek be mint amennyit felhasznalnak. De ahhoz hogy tudd mennyi az annyi, kenytelen vagy felirni.
# 13
Próbáltál már meg úgy fogyni, hogy a lehető legkevesebbet veszíts a felépített izomzatból? A válaszod alapján még nemigen.
Ajánlom, hogy egyél zöldséget és gyümölcsöt és nézd meg mit érsz el vele.
"az eppen aktualis dietam miatt "
Pont ez az hogy csinálnak ezer féle diétát, amik egy kisebb vagyonba kerülnek, de sportolni meg már lusták.
# 17
Aki kalóriát, fehérjét és szénhidrátot számítgat, az aligha tartozik abba a kategóriába, aki nem sportol...
"Pont ez az hogy csinálnak ezer féle diétát, amik egy kisebb vagyonba kerülnek, de sportolni meg már lusták."
Ugye nem sokat tudsz errol?`
A dieta nem kerul semmibe, az hogy meghatarozom mibol mennyit eszek szinten nem kerul semmibe.
Erdekes egy vilag lehet amiben elsz, ha nalad fele annyi kaja elfogyasztasa dragabb :)
Amugy meg aki olyan szigoru dietat visz, hogy vendegsegben sem engedi el magat, az nagy valoszinuseggel rengeteget sportol is melle, ugyhogy ez sem talalt.
A masik meg az hogy Magyarorszagon vendegsegben egyszeruen az az elvaras hogy zabalj. Millio kaloria, sutemeny, edesseg, zsir, szenhidrat... Aki normalisan taplalkozik azt egy ilyen ebed siman megvisel, meg sem tud enni annyi, amennyit egy atlagos, tulsulyos magyar ember letol.
Nagyon le leszek szavazva, de én ilyen vagyok. Úgy értem :
Régen anno mindent ettem,tömtem a fejem mindennel, aztán kórházba kerültem súlyos bélproblémákkal, és mióta kitettem a lábam a kórházból, nem eszem bizonyos dolgokat, de nem azért mert nem szabadna, nem az orvosok írták elő, hanem rátaláltam valamilyen fajta i táplálkozási irányzatra, amit elkezdtem , és bevált, azóta teljesen egészséges lettem, és nagyon figyelek arra, hogy mit eszem, sok mindent tanultam, nem csak hülyeségeket, hanem bizonyított dolgokat...
Én nem szólom le azt aki rendesen eszik és eszik glutént vagy cukrot, egye, ő dolga, de ha kikéri a vleményem vagy kérdeznek, akkor elmondom.
Viszont én meg téged nem értelek, akik itt páran ellene vagytok... ki mondta, hogy mondjuk más, aki nem eszik meg minden hozzávalót, az nem eszik jóízűen?
Nagyon jóízűen ettem az előbb házi csípős kolbászt tojásrántottával és salátával ;)
Elég primitív dolognak tartom, hogy minden tudás nélkül kijelented kedves kérdező, hogy "undorító kinézetű valamit" és társai... igen én is visszautasítom, de én egyáltalán nem szoktam gusztustalan dolgokat enni, meg személy szerint cukorpótlót se használni, de mindegy, nem megyek bele, hogy milyen alternatívák vannak, csak ez a baj a mai világgal, hogy nem fogják fel sokan, hogy vannak emberek akik nem ragadnak le a burgerkingnél meg az olajos sültrumplinál vagy a tömény cukros süteménynél miközben ugyanolyan finoman és ugyanolyan külalakkal el lehet készíteni egészségesen is:D
És most, tessék csak leszavazni, akik ellenzik azt, ha valaki tudatosan eszik;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!