Telefonjukat nyomogató emberek mindenhol-Van-e olyan rajtam kívül, akit idegesít?
Engem is zavar.Üdv a klubban!:D
16/L
Igen, engem. Eléggé idegesít, mert tudom, hogy mi van a jelenség mögött.
A férjemmel gyakran járunk KV-házba, vasárnap vagy csak úgy. Sokszor látom, hogy amint egy emberke unja magát, nem a képeket nézegeti, nem elgondolkodik valamin, nem a napfényt bámulja, vagy az embereket, nincs nála könyv, nem olvas, még zenét sem hallgat, hanem azonnal beleborul a telefonjába.
Pontosan úgy bukik rá, mint a síró csecsemő a cuclira. És ez is a lényege az ilyen telós-dolognak. A nárcisztikus-bordeline társadalom mély anyahiányban szenvedő emberkéinek kitaláltak a naccerű üzeltemberkék egy központi csecset. :(
Engem csak az idegesít, amikor baráti társasággal elmegyünk valahova, és mindenki elkezdi a telefonját bújni, ahelyett, hogy a másikkal beszélgetne.
"Attól félek, hogy egyszer a technológia fontosabb lesz, mint az emberi kapcsolatok. Lesz a világon egy generációnyi idióta." - Einstein
Azt hiszem én leszek az első, aki a telefonnyomkodósok táborát képviseli ennél a kérdésnél.
Nekem is sokat van a kezemben a telefonom. Nem ismersz, nem tudhatod, épp mit csinálok rajta, ahogy azt sem, milyen ember vagyok. "Kockaként" - nem, nem "az-egész-nap-a-facebookon-vagyok" kockaként, hanem "geek-ként" - szinte minden ott van a telefonomon, amit szeretek: a kedvenc könyveim/képregényeim egyike, videók, képek, stb. Ha engem boldogabbá tesz a felsoroltak egyike az adott pillanatban, mint a napsütés, akkor szívem joga azt olvasni/nézni. Ha várakozok valahol, igen, akkor is előveszem a telefont. Nem nagyon szeretek emberek között lenni, ideges vagyok ilyen helyzetekben; az a tudat, hogy van nálam valami, ami közel áll hozzám, és amivel elbíbelődhetek, kissé megnyugtató. Ha épp van nálam egy könyv (ugyanis nem mindegyiket praktikus táskában hordoznom), akkor azzal is elvagyok; nem a készülék maga az, ami leköt, hanem a rajta lévő dolgaim.
Érdekes, engem nem zavar az, ha valaki csak álldogál, vagy nézelődik, hisz mindenki azt csinál, amit akar. Az viszont kissé már igen, hogy a legtöbb "anti-telefon" ember azt hiszi, jobb nálam és a hozzám hasonlóaknál, és olyan magas lóról beszélnek rólunk, mintha legalábbis komplett idióták lennénk.
Üdv,
egy lány aki szereti a telefonját bújni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!