Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Telefonjukat nyomogató emberek...

Telefonjukat nyomogató emberek mindenhol-Van-e olyan rajtam kívül, akit idegesít?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nincs közöm hozzá, ki mit csinál, gondolom kapok majd pár ilyen választ... De most csak arra vagyok kíváncsi, hogy titeket nem zavar a látvány? Mindenkinek ott van a telója készenlétben, ha csak 10 másodpercet is kéne várniuk, automatikusan kiforgatják a telót a zsebükből, ahelyett, hogy kicsit megállnának, és örülnének a napsütésnek. Halálom, amikor két barát együtt van, aztán ott nyomogatják a telefonjukat ahelyett, hogy esetleg beszélnének...
2014. febr. 26. 14:19
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Könyvmolynak titulálsz, miközben te a papír illatáról áradozol? Mókás vagy :)

Nincs semmi baj azzal, hogy te a papírkönyvet választod, csak ettől te nem vagy sem jobb, sem rosszabb ember. Felesleges ezért látatlanban ítéletet mondani az e-könyvet előnyben részesítőkről. Ha a kütyü miatt olvas, ha nem amiatt.

2014. márc. 3. 12:04
 22/24 anonim ***** válasza:

A könyvmolyt miért vetted sértésnek? Nem annak szántam, én is az vagyok.

Akkor is úgy gondolom, hogy sok olyan ember van, akik csak azért olvasnak, mert de menő. Nem is mondtam, hogy jobb vagyok, vagy ők rosszabbak, ilyet senki nem mondhat. Csak azt mondom, hogy nevetségesen néznek ki. Nem nevetségesek, csak nekem néznek ki úgy.

2014. márc. 3. 12:57
 23/24 anonim ***** válasza:
Ezek szerint màr az olvasók között is el kell kezdeni ezt az "igazi rajongó" meg "nevetséges felvàgós" dolgot... Nem mindegy, hogy ki hol olvas?
2014. márc. 3. 14:08
 24/24 anonim válasza:
Ha azt mondom, hogy nincs, megválaszoltam a kérdésedet?
2014. márc. 11. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!