Csak engem idegesít ez?
túl önző vagyok ahhoz,hogy idegeskedjek mások dolgain.
de amúgy nem vagy egyedi jelenség,mert manapság mindenki elismerést,eredményt akar produktum nélkül,mint a celebek,akik se-ggvakarással,majomkodással,önmaguk megalázásával nyertek 5 perc hírnevet.
aztán amikor kikerül a valóságba az elsimerést váró,akkor meg csodálkozik,hogy valamit valamiért elven működnek a dolgok.
Engem aztán nem szomorítana el a közepes egzisztencia... Sokaknak sokkal, sokkal rosszabb s ez csak Magyarország, vannak szegényebb helyek... Persze, csak emiatt nem lennék boldog, de azért annyira szerencsétlennek sem érezném magam.
A világ nem fair, ez ilyen. De nem rntom az életemet azzal, hogy ilyeneken keseregjek. Azzal kell gazdálkodni, amit dobott az élet. Elég megfelelő helyen élek ahhoz, hogy legyenek lehetőségeim :)
A tengerpartot ugyan szeretem és a házam is lehetne nagyobb, de az építkezés stressze és a saját hülyeségem az ok, ha nem látom, hogy mennyi öröm és szépség van az életben s nem kell luxus a boldogsághoz, ahogy nem is elég hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!