Csak én vagyok az egyetlen, akit idegesít, ha egy lány egy 225-dik pózolós, pucsítós, csücsörítős képet rak ki facebook-ra, vagy akárhova?
Én csak ezt nem értem, hogy neked miért vannak ilyen ismerőseid, ha ennyire zavar a dolog, másrészt pedig miért nem tiltottad már le őket legalább ugyan ezzel az indokkal?
Az a bajod, hogy irigy vagy rájuk és ezért frusztrál, mert nekik "sikerük" van, meg rajonganak értük, legalábbis látszólag, vagy ameddig a felfogásod terjed.
1. Ha valaki ennyire ellenszenves neked, akkor minek van az ismerőseid közt?
2. Ha nem ennyire ellenszenves, csak azok ellenszenvesek, amiket kirak, akkor miért nem kapcsolod ki a követést?
Mivel gyakran látogatom ezt az oldalt, megnyugtatlak:
Nem, nem te vagy az egyetlen szerencsétlen, aki irigykedik aztán ide jön anyázni.
Jah és igaza van az elsőnek, lehet tiltani is.
Nekem nincsenek ilyen ismerőseim,de ha keresek valakit éppen,akkor sorban botlok bele az ilyen egyforma,tucat csajokba,és nem értem mi a jó nekik ebben.Mindegyiknek ugyanolyan feje van!
Gázak, de kit érdekel :)
Engem nem zavar átlinkelem a haverjaimnak és kiröhögjük őket. Tehát nem zavar de idétlenek és tucat nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!