Lányok nektek tetszenek a "nigga" srácok?
Figyelt kérdés
Mármint félig arab, félig magyar vagyok és én szemály szerint niggának tartom magam :D Lányok ti hogy áltok ehhez? Kort is ha lehet!2016. jan. 4. 20:40
11/19 anonim válasza:
"Egy szóval kifejezve"
Akkor is 7 szót írtál nem fogod fel?Mi értelme annak hogy felvezeted egyszóval hog egyszóval...aztán írsz hét szót???!?
Másik dolog hogy ugyanígy rosszul használták anno...Ehez józan ész kell nem lexikális tudás.Ne magolj annyit és gondolkozz többet buksi. ;)
12/19 anonim válasza:
Az egyszóval kifejezést összegzéshez használjuk.
Ott a szinonimaszótár, hogyha nem hiszed el.
Ezen kár vitatkozni, rajtam kívül még ezrek használják így összegzés előtt. (egyetemi előadóim is, de biztos ők is gyökerek.)
13/19 anonim válasza:
Akkor sem logikus és ezt Te is tudod.Egyszóval után egy szóra számítok.Attól hogy ezrek köztük az előadóid is használják még nem lesz benne több logika.Mellesleg nem mondtam hogy gyökér vagy de ez a "Te szegénységi bizonyítványod." ;)
14/19 Sunshinedoll válasza:
Nem alaptalan a felháborodásom, mert a n-gga szót is kizárólag feketék használhatják. A kérdező egyik sem.
15/19 anonim válasza:
Ugyan miért?Szólás szabadság van.Más dolog hogy ízléstelen.
16/19 A kérdező kommentje:
Én csak feltettem egy kérdést.. :(
2016. jan. 5. 16:36
18/19 anonim válasza:
13-as, nincs igazad. Pl., ha megkérdezem, hogy oda tudnád-e adni a sót, akkor sem azt válaszolod, hogy igen, képes vagyok rá, mert rendelkezem izmokkal. ezt amúgy nyelvészeti pragmatikának hívják, amit csinálsz, azt meg kötözködésnek.
19/19 anonim válasza:
A jó pasik jönnek be, etnikumtól függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!